Öneri Msı G272QPF E2 İndirime Girer mi ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,201
Bu monitörü bu fiyatta almalı mıyım yoksa indirim bekleyeyim mi ? gaming gecesinde indirime girebilir mi ? bu arada rehberi sağolsun bu monitörü tercih ettim sağolun
@Tayfunss hocam

MSI 27" G272QPF E2 2560x1440 (WQHD) 16:9 FLAT RAPID IPS 180HZ 1MS ADAPTIVE-SYNC PIVOT GAMING MONITOR

G274QPF E2 ile G272QPF E2 farklı monitörler. G272QPF E2'nin incelemesini görmedim.

@Tayfunns hocam Nvidia ekran kartı için gsnyc monitör daha mı iyi olur ve 2 k ıps panel önerisi var mı acaba
Bütçe ne kadar? Sorunuzun cevabı paylaştığım videoda var. Özetle freesync monitörler gsync uyumlu. Ayrıca adaptive sync var. Pazar payının %90 ı nvidia iken monitör üreticileri bunu akıl eder zaten.

Bütçe ne kadar? Sorunuzun cevabı paylaştığım videoda var. Özetle freesync monitörler gsync uyumlu. Ayrıca adaptive sync var. Pazar payının %90 ı nvidia iken monitör üreticileri bunu akıl eder zaten.
Bütçe 15 k şu an önerdiğiniz varsa hiç düşünmeden alacağım ona yöneleyim

Bütçe 15 k şu an önerdiğiniz varsa hiç düşünmeden alacağım ona yöneleyim
Curved sorun olmaz dersen:

Flat istersen:

14-15k bandında mantıklı 2k monitör yok. Haliyle curved kullanmak istemiyorum diyorsan 15k para vermek yerine aoc u al geç.

G65b samsung un sitesinden öğrenci indirimiyle 11k ya düşüyor bilgin olsun.
Benim favori monitörüm bu.

G65b de oyun moduna alıp tepki süresini standart yapın. Faster veya extreme yapmak overshoot a sebep oluyor.

Q27g4zr de rekabetçi için faster modunda olmalı. Hikayeli oyunda normal yapabilirsiniz.

G65b tek bir overdrive ayarıyla tüm yenileme hızlarında en iyi performansı verdiği için ayar değiştirmenize gerek kalmıyor. Bu daha çok orta-üst segment modeller de olan bir durum. Çoğu monitör de aoc gibi sürekli overdrive ayarını değiştirmen gerekiyor, aksi halde ya overshoot ya da kötü tepki süresiyle karşılaşıyorsun. Çünkü overdrive ayarı agresif ayarlanmış oluyor.

Renk ayarı veya diğer ayarlar için Rehberime göz atın:

Sık karşılaşılan W11 sorununun çözümü:

çok teşekkür ederim baya bi açıklayıcı oldu G65b alıcam süpersiniz

Geri