Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
2kda 240fps üzeri ?6900xt 5800x3d ile warzone da alıyordum ben bu fps'i
2kda 240fps üzeri ?6900xt 5800x3d ile warzone da alıyordum ben bu fps'i
o değil ben aldım gayet hoşuma gittide bir şey fark ettim2kda 240fps üzeri ?
3 monitör alacak paran varsa bence bir tane de masa alabilirsinkeşke 3 monitör sıgacak kadar büyük yer olsada alsam masaya 3x monitör sıgmıyo monitörlerin arkasında kol için yer olsa valla alacam kola taşıyacam hepsini ama yok ya şansa :S
Bende bu monitöre bakıyorum kaç gündür satıcı nasıldır acabaSon zamanlarda bu fiyatlarda IPS yoktu sanırım. Twisted Mind falan vardı. Bu monitör nasıldır pek bilgim yok. Bilgisi olanlar konuya eklerse sevinirim.
MSI G272QPF 27 1ms 170Hz WQHD Gsync IPS Gaming Monitör « Sepetist.com
Aynı Gün Kargo, Garantili Orjinal Ãrünwww.sepetist.com
3 monitör alacak paran varsa bence bir tane de masa alabilirsin
3 tane bu monitörden alacaksın sandım ayrıca yer yoksa internette yabancılarin odayı efektif kullanma ile alakalı videoları izleyebilirsiniz çok yardımcı olur. Gereksiz oda düzeni çok yer kaplayabilir.bu 3 monitör mevzusu neden bu kadar büyütülüyorki ? 3 monitörüde pahalı almıyorsunuz arkadaşlar ana ekran iyi olması yeterli diğer monitörü 1k yada 2 k yada bulabiliyorsun neden bu kadar abartıyorsunuzki 3 monitör mevzusunu
ayriyetten gerçekten çok teşekkürler masa almak aklıma gelmemişti geniş masanın sığacagı yer varmı onu kimse sormamış
O zaman ev alın...bu 3 monitör mevzusu neden bu kadar büyütülüyorki ? 3 monitörüde pahalı almıyorsunuz arkadaşlar ana ekran iyi olması yeterli diğer monitörü 1k yada 2 k yada bulabiliyorsun neden bu kadar abartıyorsunuzki 3 monitör mevzusunu
ayriyetten gerçekten çok teşekkürler masa almak aklıma gelmemişti geniş masanın sığacagı yer varmı onu kimse sormamış
Epey de karşılaştırarak bak bence çünkü çoğu kişi bilmiyor ne fark var , bide amazondan almak daha avantajlı benceHocam ben monitör alacağım. MSI G274QPF-QD diye bir monitöre bakıyorum şu anda. Arasında ne gibi farklar var? Ben araştırdım ancak emin olamadım.
Şikayet var satıcı için bir kaç tane iade de problem yapıyorlar herkese tavsiyem mutlaka ürünün kutusunu açarken video çekin hangi ürün olursa olsunŞikayet ettiğim zaman paşa paşa iade alırlar... Ne demek iade almıyor 14 gün iade hakkımız var.
1 tane parlak piksel çıktı benim monitörde. Ondan bir sıkıntı çıkmaz inşallah kullanacağım benEpey de karşılaştırarak bak bence çünkü çoğu kişi bilmiyor ne fark var , bide amazondan almak daha avantajlı bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şikayet var satıcı için bir kaç tane iade de problem yapıyorlar herkese tavsiyem mutlaka ürünün kutusunu açarken video çekin hangi ürün olursa olsun
bir şey olmaz inşallah hocam zaten iade de almıyorlar 1 ölü piksele1 tane parlak piksel çıktı benim monitörde. Ondan bir sıkıntı çıkmaz inşallah kullanacağım ben
Nasıl memnun musun görüntü renkler ? 1 milyar renk var sonuçtabir şey olmaz inşallah hocam zaten iade de almıyorlar 1 ölü piksele
bir şey olmaz inşallah hocam zaten iade de almıyorlar 1 ölü piksele
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl memnun musun görüntü renkler ? 1 milyar renk var sonuçta
Bi ben alayım da sana yazarım buradanşahsen ben memnunum ama şu görüntü olayına takıldım
ekrana önden bakınca yanlara doğru baktıkça arkaya doğru kavisli gibi bir görüntüsü var böyle 3d gibi oyun oynarken farkettim ekrana yukardan bakıyorum dümdüz fakat önden oyun oynarken bakınca
ortası düz ama yanlara doğru arkaya doğru kavisliymiş gibi bir görüntüsü var sadece bendemi böyle yoksa monitörün yapısımı böyle çözemedim