Neler Yeni

🔥İndirim MSI G272QPF WQHD 2K IPS 170Hz Monitör 7500 TL

alikurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Nuance
2kda 240fps üzeri ?
o değil ben aldım gayet hoşuma gittide bir şey fark ettim

monitör önden arkaya curved gibi gözüküyor neden öyle cam dümdüz egrilik felan yok

fakat önden bakınca sag ve sola dogru arkaya dogru oval bir görüntü oluyor sanki arkaya dogru curved gibi 3d grüntü gibi

herkestemi böyle yoksa bendekimi hatalı ?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,761
İsim
Selim
keşke 3 monitör sıgacak kadar büyük yer olsada alsam :D masaya 3x monitör sıgmıyo monitörlerin arkasında kol için yer olsa valla alacam kola taşıyacam hepsini ama yok ya şansa :S
3 monitör alacak paran varsa bence bir tane de masa alabilirsin :)

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Çağdaş Alkan

alikurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Nuance
3 monitör alacak paran varsa bence bir tane de masa alabilirsin :)

bu 3 monitör mevzusu neden bu kadar büyütülüyorki ? 3 monitörüde pahalı almıyorsunuz arkadaşlar ana ekran iyi olması yeterli diğer monitörü 1k yada 2 k yada bulabiliyorsun neden bu kadar abartıyorsunuzki 3 monitör mevzusunu

ayriyetten gerçekten çok teşekkürler masa almak aklıma gelmemişti :D geniş masanın sığacagı yer varmı onu kimse sormamış

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,761
İsim
Selim
bu 3 monitör mevzusu neden bu kadar büyütülüyorki ? 3 monitörüde pahalı almıyorsunuz arkadaşlar ana ekran iyi olması yeterli diğer monitörü 1k yada 2 k yada bulabiliyorsun neden bu kadar abartıyorsunuzki 3 monitör mevzusunu

ayriyetten gerçekten çok teşekkürler masa almak aklıma gelmemişti :D geniş masanın sığacagı yer varmı onu kimse sormamış
3 tane bu monitörden alacaksın sandım 😁 ayrıca yer yoksa internette yabancılarin odayı efektif kullanma ile alakalı videoları izleyebilirsiniz çok yardımcı olur. Gereksiz oda düzeni çok yer kaplayabilir.

Robius

80+ Bronze

O zaman ev alın...

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Çağdaş Alkan
Hocam ben monitör alacağım. MSI G274QPF-QD diye bir monitöre bakıyorum şu anda. Arasında ne gibi farklar var? Ben araştırdım ancak emin olamadım.
Epey de karşılaştırarak bak bence çünkü çoğu kişi bilmiyor ne fark var , bide amazondan almak daha avantajlı bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şikayet ettiğim zaman paşa paşa iade alırlar... Ne demek iade almıyor 14 gün iade hakkımız var.
Şikayet var satıcı için bir kaç tane iade de problem yapıyorlar herkese tavsiyem mutlaka ürünün kutusunu açarken video çekin hangi ürün olursa olsun

Rova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Anex
Epey de karşılaştırarak bak bence çünkü çoğu kişi bilmiyor ne fark var , bide amazondan almak daha avantajlı bence

Şikayet var satıcı için bir kaç tane iade de problem yapıyorlar herkese tavsiyem mutlaka ürünün kutusunu açarken video çekin hangi ürün olursa olsun
1 tane parlak piksel çıktı benim monitörde. Ondan bir sıkıntı çıkmaz inşallah kullanacağım ben

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Çağdaş Alkan
1 tane parlak piksel çıktı benim monitörde. Ondan bir sıkıntı çıkmaz inşallah kullanacağım ben
bir şey olmaz inşallah hocam zaten iade de almıyorlar 1 ölü piksele

Nasıl memnun musun görüntü renkler ? 1 milyar renk var sonuçta

alikurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Nuance

Nasıl memnun musun görüntü renkler ? 1 milyar renk var sonuçta

şahsen ben memnunum ama şu görüntü olayına takıldım :D
ekrana önden bakınca yanlara doğru baktıkça arkaya doğru kavisli gibi bir görüntüsü var böyle 3d gibi oyun oynarken farkettim ekrana yukardan bakıyorum dümdüz fakat önden oyun oynarken bakınca

ortası düz ama yanlara doğru arkaya doğru kavisliymiş gibi bir görüntüsü var sadece bendemi böyle yoksa monitörün yapısımı böyle çözemedim

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Çağdaş Alkan
şahsen ben memnunum ama şu görüntü olayına takıldım :D
ekrana önden bakınca yanlara doğru baktıkça arkaya doğru kavisli gibi bir görüntüsü var böyle 3d gibi oyun oynarken farkettim ekrana yukardan bakıyorum dümdüz fakat önden oyun oynarken bakınca

ortası düz ama yanlara doğru arkaya doğru kavisliymiş gibi bir görüntüsü var sadece bendemi böyle yoksa monitörün yapısımı böyle çözemedim
Bi ben alayım da sana yazarım buradan 😀

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular