MSI G274QPF E2 Kronik sorun (Bence)

ugurcamm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
329
Arkadaşlar 1.5 aya yakındır monitörü kullanıyorum. Hangi oyunları oynarsam oynayayım uzaklar bulanık gözüküyor. Bir sorun daha CS2 oyununda sis atılınca sis piksel piksel oluyor. Bazı oyunlarda da (DAYS GONE) oyununda mesela bu piksellenme çok bariz belli oluyor. Çimenler vs piksel piksel. 2K çözünürlükte oynuyorum ve FSR kapalı. Ne denediysem çözülmedi bu sorunum. Alacak olan arkadaşlara bir bilgilendirme olsun. Belki bana böyle denk gelmiştir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BF2024 oyununda da sorun var. Uzaklar resmen bulanık gözüküyor. Ne denediysem çözemedim

Arkadaşlar 1.5 aya yakındır monitörü kullanıyorum. Hangi oyunları oynarsam oynayayım uzaklar bulanık gözüküyor. Bir sorun daha CS2 oyununda sis atılınca sis piksel piksel oluyor. Bazı oyunlarda da (DAYS GONE) oyununda mesela bu piksellenme çok bariz belli oluyor. Çimenler vs piksel piksel. 2K çözünürlükte oynuyorum ve FSR kapalı. Ne denediysem çözülmedi bu sorunum. Alacak olan arkadaşlara bir bilgilendirme olsun. Belki bana böyle denk gelmiştir.

BF2024 oyununda da sorun var. Uzaklar resmen bulanık gözüküyor. Ne denediysem çözemedim
Bende böyle bir problem yok kullanıyorum.

büyük ihtimalle bende sorun var. Nesneler uzaklaştıkça bulanıklık o kadar artıyor.

Monitör ayarlarınızı müsaitseniz atar mısınız ?

Var mı önerisi olan arkadaşlar?

Son düzenleme:
Merhabalar ben de bu monitörü 3-4 aydır kullanıyorum bahsettiğiniz sorunu yaşamadım. Rica etsem monitörle birlikte gelen güç kablosunun etiketinin fotosunu paylaşabilir misiniz? Yenisini alacağım ancak nasıl alacağımı bilemedim.

Monitör hakkında bir bilgim yok ama bu dediğin durum genelde oyunun çözünürlüğü 1080p ye düşürünce yaşanıyordu. AMD Software üzerinde şu ayarların varsayılanda olduğundan emin olun.

Ekler

• 543543.webp
    543543.webp
    35.6 KB · Hit: 10
Geri