Neler Yeni

MSI G274QPF E2 vs Dell G2724D

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,486
İsim
Emre
Discord
necromancerr
yok ben gene msi tercih ederdim teknik servisdir müşteri hizmetlerdir ulaşılabilirlik açısından
Müşteri hizmeti olarak Dell'in üstüne tanımam bu konuda Asus ve MSI, özellikle Asus'un servisi iyi değil

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yağız

Beyler bu iki monitör arasında kaldım hangisi neden tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
kesinlikle dell hocam msi panellerini kendi üretmiyor bende aynı sebepten vazgeçtim forumlari kurcaladigimda (teknopat pc hocası ve yabancı bi forum + redditte gördüklerime göre) msi almak pek mantıklı değil 2-3 yıl içinde ekranda çiziklerib ortaya çıktığını falan duydum hocam hemde gerçeğe en yakın değerlerini dell in verdiğini gördüm az önce bende sipariş verdim bu monitörü teknik servisine ulaşman da daha rahat

Umutk00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Umut Korkmaz
kesinlikle dell hocam msi panellerini kendi üretmiyor bende aynı sebepten vazgeçtim forumlari kurcaladigimda (teknopat pc hocası ve yabancı bi forum + redditte gördüklerime göre) msi almak pek mantıklı değil 2-3 yıl içinde ekranda çiziklerib ortaya çıktığını falan duydum hocam hemde gerçeğe en yakın değerlerini dell in verdiğini gördüm az önce bende sipariş verdim bu monitörü teknik servisine ulaşman da daha rahat
Nasil hocam monitör şu an olsa yine alir miydin Bir sıkıntısı var mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dell teknik olarak çok daha iyi msı rakip bile değil
Bütün vs sitelerinde msi 10 puan daha koyuyor knk niye dell diyorsun

Son düzenleme:

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Draq123

Paneli değişmiş üretimde galiba o yüzden sitelerde puanı inmiş olabilir dell daha iyidi

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Efe Taş

Beyler bu iki monitör arasında kaldım hangisi neden tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
dell bence

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yağız

Şuan olsa yine Dell alırdım ama panel hakkında söylentiler duydum bende ne kadar doğrudur bilemem ama keşke dediğim bi durum olmadı monitör hakkında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,381
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom