Marka belirtmeden satılan fiyatı diyor. Şuan satış fiyatları 6.500-7.500 arası değişkenlik gösteriyor.Hocam sıfır etiketli ürün 8600 küsur 6.5k eminmisiniz?
Bu kartin sifiri 7000-7500 arasina düşüyor her hafta taş catlasin 6 eder tabi satabilirseniz daha yüksekten satinHocalarım 6700 şuan 10.500'den bulunabilir ama DH üzerinden 9.5k isteniyor. Bir şeyler yanlış ama ne
Siz bilirsiniz hocam ama 0 nitro+ 7200 lirayken adam 1 sene kullanılmış karta iyi teklif vermiş bence.6600 lira biri teklif ediyor. Satayim mi ? Piyasada 6700 bulamıyorum ki!
Sizce MSI ile Sapphire aynı mı ? Gitsin oradan alsın hocam o zaman yani kartı bedava mi verelimSiz bilirsiniz hocam ama 0 nitro+ 7200 lirayken adam 1 sene kullanılmış karta iyi teklif vermiş bence.
marka takıntısı sıkıntı ya önemli olan soğutma ve performansı dostum saphire iyiyse bu konuda napayım msı yıSizce MSI ile Sapphire aynı mı ? Gitsin oradan alsın hocam o zaman yani kartı bedava mi verelim
MSI buz gibi kardeşim oyunlarda Max 60 gördü kart.marka takıntısı sıkıntı ya önemli olan soğutma ve performansı dostum saphire iyiyse bu konuda napayım msı yı