Neler Yeni

Çözüldü✓ MSI GAMING X TRIO 4070 25 BİN TL VERİLİR Mİ ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Hakan
O fiyata PNY-ZOTAC 4070 ti da bulabilirim biliyorum. Ancak 4070 ti düşünmüyorum pc özelliklerimden ve ekstra psu-monitör vs masrafı gerekeceğinden. Ancak bir parça alırken en kalitelisi olmasa bile en kaliteye yakın olsun diyorum. Geçmişteki Galax 2070 super deneyimimden sonra bu tarz markalara güvenim azaldı biraz. Çok memnun olan da vardır saygı duyarım. 5 bin fazla olsun kaliteli olsun istiyorum. Ancak soru şu ; "bu kart gerçekten 5 bin fazla vereyim kaliteli olsun" seviyesinde bir kart mı yoksa değil mi ?

Teşekkürler.

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Değmez ki o 5 bine. 17.500 e zotac twin var bence mantıklı gayet

Doyl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Doyl
O fiyata PNY-ZOTAC 4070 ti da bulabilirim biliyorum. Ancak 4070 ti düşünmüyorum pc özelliklerimden ve ekstra psu-monitör vs masrafı gerekeceğinden. Ancak bir parça alırken en kalitelisi olmasa bile en kaliteye yakın olsun diyorum. Geçmişteki Galax 2070 super deneyimimden sonra bu tarz markalara güvenim azaldı biraz. Çok memnun olan da vardır saygı duyarım. 5 bin fazla olsun kaliteli olsun istiyorum. Ancak soru şu ; "bu kart gerçekten 5 bin fazla vereyim kaliteli olsun" seviyesinde bir kart mı yoksa değil mi ?

Teşekkürler.
4070 ti düşünmüyorsan zotac 4070 al

Zadnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Atakan
Aradaki en büyük fark sıcaklık ve ses değerleri. Zotac Twin Edge, Gainward Ghost vb. gibi 2 fanlı giriş seviyesi modellerden 8-10 derece daha soğuk olur ve biraz daha sessiz çalışır. Bana kalırsa bunun için 5k daha vermektense o parayı diğer PC parçaları için kullanmak daha mantıklı ama kişiden kişiye değişen bir durum.

Doyl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Doyl
40 serisi o kadar ısınan bir seri değil zaten

Top Bottom