🔥İndirim MSİ GAMİNG Z TRİO RX6800 16GB 🔥16.700 TL

Tabi ki marka model cazip de dediğim gibi güç açısından dedim :D xt model olması 800₺ fazla vermek mantıklı geldi bana
Aynı modelin xtsi 800tl fazla olsa eyvallah ama xfx markaya 800tl fazla veriliyor. 6800xfx ve 6800xt xfx olsa 800tl fark olsa düşünmeden 6800xt derim ama burada model farkı olduğu için tercih kişiden kişiye değişir.

Şu fiyatlara bu ekran kartları var 30.000'e 4060'lı sistem satıyor utanmadan tavsiye sistem adı altında malum siteler. Gerçekten manası kalmadı ihtiyacı olan ya beklesin ya kan emici malum firmalara para kaptırmak yerine parçaları tek tek toplasın.

Geçen gün 25000'e düz 4060lı sistem için "çok indirimli yok daha çok beklersiniz" diyen arkadaş görüyodur umarım buraları, 30k'ya 4060 yerine rx6800 ile tek tek parçaları toplayabiliyorsun aynı sistemi. Totalde matematiksel olarak %20 fazla ödeme yaparak %40-50 daha fazla verim alıyorsunuz, 8gb-16gb farkına ve diğer yönlerine girmiyorum bile dlss fg her şeyi açsanız bile yaklaşamıyor öyle uçurum var ki kalite farkında girmiyorum görüntüde. Hatta 700 daha verip XT ile %50-60 farkında daha güçlü bir kart koyabiliyorsunuz yine. ki en pahalı bileşen bu desek hiç birinde olmayan vade farksız 9 taksit var. her türlü avantajlı.

Ben olsam 7700XT falan alırım bu kartlarda yayın desteği falan da yok yani

Ben olsam 7700XT falan alırım bu kartlarda yayın desteği falan da yok yani
Geliyor yakında HEVC(H265) ve AV1 desteği? 2k 4k yayın gelmeyecek mi sandınız acaba twitche vs.? Gayet iyi iş görür bu kartlar.

İlgili linkler:

"What is still in Beta?" kısmında görebilirsiniz.

Şu an betada ama gelecek kesin yani. NVENC dominasyonu bitiyor kısacası.

Geliyor yakında HEVC(H265) ve AV1 desteği? 2k 4k yayın gelmeyecek mi sandınız acaba twitche vs.? Gayet iyi iş görür bu kartlar.

İlgili linkler:

"What is still in Beta?" kısmında görebilirsiniz.

Şu an betada ama gelecek kesin yani. NVENC dominasyonu bitiyor kısacası.
Efendim gayet iyi iş görmüyor maalesef. 6xxx serisinde yayın açan arkadaşların yayınları her zaman kumludur. Nasıl destek getirek kartın içinde böyle bir özellik yok ki? Olsa AMD sadece neden 7xxx serisine bu desteği getirsin av1 yok 6000 serisinde maalesef bu yüzden yayınlar hiç bir zaman HD gibi durmuyor.

Efendim gayet iyi iş görmüyor maalesef. 6xxx serisinde yayın açan arkadaşların yayınları her zaman kumludur. Nasıl destek getirek kartın içinde böyle bir özellik yok ki? Olsa AMD sadece neden 7xxx serisine bu desteği getirsin av1 yok 6000 serisinde maalesef bu yüzden yayınlar hiç bir zaman HD gibi durmuyor.
AMD VCN 3.0 var kartta beyefendi? Bal gibi de H265 (HEVC) destekliyor? Bahsettiğiniz AV1 desteği yok evet ama zaten mevzu twitch vb. platformların 2020'den beri sadece H264 kullanması sizin de dediğiniz gibi başka encoder yok ondan yayın desteği yok diyorsunuz. H265 adı üstünde H264'ten daha donanımlı ve yeni bir teknoloji zamanla zaten yerini alacak, linkte de yazıyor H265 ve AV1 betada diye. AV1 de yok yani şu an 7000 serisinde twitch uyumlu hazır olarak o da betada. Ayrıca kumlu dediğiniz durum 720p ve bitrate kısıtlamalarından ötürü encoder desteğinin H264 tarafında kısıtlı olmasıyla alakalı. Yoksa kartların bant genişliği 10mbps bitrate işleyemez diye değil

Şu fiyatlara artık 6900XT ve 6950XT falan düşmesi lazım. Ellerinde ki stokları bekletip ne yapacaklar anlamıyorum.

Geri