Neler Yeni

Çözüldü✓ msi ge63 raider rtx2080 150w i7 9. nesil

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Recep Esen
Instagram
Drrecepesen
arkadaşlar bu bilgisayar 2. el alınır mı temiz baya bilgisayar ben 1-2 sene idare etsin istiyorum beni fiyat 20k

yusuf34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Recep Esen
Instagram
Drrecepesen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
9.nesil işlemci alınmaz hocam onun yerine 4050li laptoplar alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

görerek al
hocam ben rdr2 ac valhalla tarzı oyunları yüksek ayarda oynamak istiyorum sadece 1-2 senede anca bitiririm bu oyunları da. 9. nesil intel veya 2000 serisi 2080 bana nasıl engeller çıkarabilir öngöremiyorum. 4050 yine temiz 2. el bulabilirim ama bu oyunları bana yüksekte oynatmaz diye düşündüm

yusuf34

80+ Silver
hocam ben rdr2 ac valhalla tarzı oyunları yüksek ayarda oynamak istiyorum sadece 1-2 senede anca bitiririm bu oyunları da. 9. nesil intel veya 2000 serisi 2080 bana nasıl engeller çıkarabilir öngöremiyorum. 4050 yine temiz 2. el bulabilirim ama bu oyunları bana yüksekte oynatmaz diye düşündüm
oynatmaz lakin yeni bir kart 4060 bak

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Volkan
GÜNCELLİK İYİDİR şahsen ben almam eski pc sonuçta adama sna bunu satınca gidip muhtemelen 4060lı yeni nesil pc alacak üste koymadan

yusuf34

80+ Silver
https://shbd.io/s/FaPpyqrK buna bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Recep Esen
Instagram
Drrecepesen
GÜNCELLİK İYİDİR şahsen ben almam eski pc sonuçta adama sna bunu satınca gidip muhtemelen 4060lı yeni nesil pc alacak üste koymadan
hocam üstüne koymadan alması imkansız 4060 serisi minimum 2. eli bile 30k o da temiz bulabilirsen artık. benim çok merak ettiğim konu güncellik iyidir konusu. açıkçası kime sorsam aynısını söylüyor ama eski model ekran kartı işlemci kullananlar da memnun şekilde devam ediyor. güncel gpu cpu bana ekstra ne katabilir onu merak ediyorum

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Volkan
hocam üstüne koymadan alması imkansız 4060 serisi minimum 2. eli bile 30k o da temiz bulabilirsen artık. benim çok merak ettiğim konu güncellik iyidir konusu. açıkçası kime sorsam aynısını söylüyor ama eski model ekran kartı işlemci kullananlar da memnun şekilde devam ediyor. güncel gpu cpu bana ekstra ne katabilir onu merak ediyorum
5 yerine 6 yazdım knk ikinci elden alır 4050 li

daha yüksek performans daha uzun ömürlülük ( gerek güç gerek arıza muhabbeti) daha fazla güç ve teknoloji gelen güncelleme ve yazılımlar vs vs hocam

sonra satarken de sorun eski olduğundan

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Recep Esen
Instagram
Drrecepesen
5 yerine 6 yazdım knk ikinci elden alır 4050 li

daha yüksek performans daha uzun ömürlülük ( gerek güç gerek arıza muhabbeti) daha fazla güç ve teknoloji gelen güncelleme ve yazılımlar vs vs hocam

sonra satarken de sorun eski olduğundan
o zaman ben biraz daha 4060 serisi araştırayım laptop. uzmanlığı kazanana kadar 1-2 sene beni idare etsin yeter bana açıkçası ondan çok bir bütçe ayırmak istemiyorum. şimdi biraz da soru şöyle oldu 20kya 2080li bir laptop mu yoksa 27kya 4060lı laptop mu. bu alacağım bilgisayarı en geç 2 sene sonunda satıp masaüstü toplayacağım ama geri satabilmek kritik bir kısım değil benim için en kötü kardeşime veririm diye düşünüyorum. en önemli nokta beni 1-2 sene yüksek ayarda 1080p idare edebilmesi

Arkadaşlar uplıyorum konuyu şöyle bi video buldum
Ayrıca 27kya da 4060 i5 13500h buldum sizce 7k değer mi dediğim gibi beni 1 sene idare edecek rdr2 valhalla odysseyde falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Recep Esen
Instagram
Drrecepesen
up up up haftaya alıcam iki pcden birini arkadaşlar yardım lütfen çok kararsızım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,359
Üyeler
163,481
Son üye
dokancapalot
Top Bottom