Neler Yeni

MSI GeForce RTX 3050 Aero ITX 8 GB 4489 TL!

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ne zaman çıkcak ya çıksın da alalım

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
Aşırı iyi fiyat kaçırmayın derim ben size. 7-8K ya çıkınca bunun fiyatı görürsünüz.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sarı sitede 2.el sitelerinde 1660 1660s 1660ti 10k satmaya çalışanların anlık surat.
1643280128709.png

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Aşırı iyi fiyat kaçırmayın derim ben size. 7-8K ya çıkınca bunun fiyatı görürsünüz.
Hem Aero hemde Ventus vatanda şuan aynı fiyat gözüküyo ki bu çok mantıksız muhtemelen sahte fiyat bunlar

BeKo'O

80+ Silver
Bizim millet öyle * (yıldız) ki kart çıkar yine eritirler stokları 6 ay sonra 7k'dan 3050 ilanlarını görürüz bak samimiyim
aklıma geldikçe sinirleniyorum bak kalkıp öttürücem şimdi *(yıldız)'lerimi

arisaka

80+ Bronze
Bizim millet öyle * (yıldız) ki kart çıkar yine eritirler stokları 6 ay sonra 7k'dan 3050 ilanlarını görürüz bak samimiyim
aklıma geldikçe sinirleniyorum bak kalkıp öttürücem şimdi *(yıldız)'lerimi
Sakin ol çocukadam, uygun fiyattan alan ister satar, ister kullanır. Bir milletin ne yaptığına karışmadığınız kalmıştı ona da karışın tam olsun.

fiyatlar tam belirlensin öyle satın sonradan ortada kartsız kalmayın hocam
Yok vazgeçtim zaten, sağ gösterip sol vururlar şimdi bunlar.
4k diye yazmışlar, stoklar gelince 7k yaparlar.
Enayi avına çıkmışlar gibi duruyor

Ayrıca şu an, samimi söylüyorum güzel fiyat yani.

Son düzenleme:

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,249
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,249
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

BeKo'O

80+ Silver
Sakin ol çocukadam, uygun fiyattan alan ister satar, ister kullanır. Bir milletin ne yaptığına karışmadığınız kalmıştı ona da karışın tam olsun.
Böyle diye diye piyasanın 2 senede geldiği nokta belli millet 2 parça almak için cüzdanı boşaltıyor, Türkiye harici hiçbir ülkede göremezsin bu kadar serbest piyasa pahalılığını, TR'den daha fakir ülkelerde bile bu kadar pahalı değil elektronik parçalar artık kendinizi ve milleti kandırmayın. Kusura bakmayın ama 1 sene önce 1.5-2k olan sıfır kart bugün 2.elde garantisiz olarak 6-7K'dan satılıyorsa bu artık ekonomi değil milletin sorunu olmaya başlamıştır. Kimsenin dediklerime karşı çıkmaya hakkı yok çünkü haklıyım. Serbest piyasa adı altında yapılan hiçbir fiyatlandırma mantıklı değil.

arisaka

80+ Bronze
Böyle diye diye piyasanın 2 senede geldiği nokta belli millet 2 parça almak için cüzdanı boşaltıyor, Türkiye harici hiçbir ülkede göremezsin bu kadar serbest piyasa pahalılığını, TR'den daha fakir ülkelerde bile bu kadar pahalı değil elektronik parçalar artık kendinizi ve milleti kandırmayın. Kusura bakmayın ama 1 sene önce 1.5-2k olan sıfır kart bugün 2.elde garantisiz olarak 6-7K'dan satılıyorsa bu artık ekonomi değil milletin sorunu olmaya başlamıştır. Kimsenin dediklerime karşı çıkmaya hakkı yok çünkü haklıyım. Serbest piyasa adı altında yapılan hiçbir fiyatlandırma mantıklı değil.
Kusura bakma da saçmalamışsın. Dünyanın her yerinde en az Türkiye kadar karaborsa ve serbest piyasa pahalılığı söz konusu hatta çok daha beterleri var ama anladığım kadarıyla senin dünyadan pek haberin yok. 3060 çıktığında 329$ dan satıldı millet kapış kapış aldı sonra tüm kartlar ebay da 600$ dan satıldı al sana amerika, aynen Türkiye kadar hiç bir ülkede yok hakılısın... burada millet alsa alsa şu kartları en ucuz 4500 TL ye alacak o da kapış kapış gidecek aradan sıyrılıp alırsa tabi, sonra 2.elde satacağı maksimum fiyatta 5500 TL o da maksimum diyorum bak. Yani 750-1000 TL şurada zar zor kazanç var ama kalkıp da vay efendim bizim ülke gibisi yok, vay efendim geçen sene 2K mış şuan dünya paraymış. Arkadaşım mağarada falan mı yaşıyorsun? dolar geçen sene bugün 7.30 civarıydı şuan 13.62 olmuş yani neredeyse 2 katı + chip krizi de cabası. İlla birine kızacaksan git doları bu hale getirenlere ve chip krizi diye piyasaya 2 katı fiyata kart süren tekel nvidia-amd ye kız.

Top Bottom