cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Ne zaman çıkcak ya çıksın da alalım
Hem Aero hemde Ventus vatanda şuan aynı fiyat gözüküyo ki bu çok mantıksız muhtemelen sahte fiyat bunlarAşırı iyi fiyat kaçırmayın derim ben size. 7-8K ya çıkınca bunun fiyatı görürsünüz.
Sakin ol çocukadam, uygun fiyattan alan ister satar, ister kullanır. Bir milletin ne yaptığına karışmadığınız kalmıştı ona da karışın tam olsun.Bizim millet öyle * (yıldız) ki kart çıkar yine eritirler stokları 6 ay sonra 7k'dan 3050 ilanlarını görürüz bak samimiyim
aklıma geldikçe sinirleniyorum bak kalkıp öttürücem şimdi *(yıldız)'lerimi
Yok vazgeçtim zaten, sağ gösterip sol vururlar şimdi bunlar.fiyatlar tam belirlensin öyle satın sonradan ortada kartsız kalmayın hocam
Kşke 570 i sataydım yavMSI GeForce RTX 3050 AERO ITX 8GB GDDR6 128Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 3050 AERO ITX 8GB GDDR6 128Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Alıntıyı görüntüle
4400 liradan çıkmaz zaten benceKşke 570 i sataydım yav
Çıkarsa üzülürüm valla 570 e 4 den alıcı bulmuştum satmadım :/4400 liradan çıkmaz zaten bence
Böyle diye diye piyasanın 2 senede geldiği nokta belli millet 2 parça almak için cüzdanı boşaltıyor, Türkiye harici hiçbir ülkede göremezsin bu kadar serbest piyasa pahalılığını, TR'den daha fakir ülkelerde bile bu kadar pahalı değil elektronik parçalar artık kendinizi ve milleti kandırmayın. Kusura bakmayın ama 1 sene önce 1.5-2k olan sıfır kart bugün 2.elde garantisiz olarak 6-7K'dan satılıyorsa bu artık ekonomi değil milletin sorunu olmaya başlamıştır. Kimsenin dediklerime karşı çıkmaya hakkı yok çünkü haklıyım. Serbest piyasa adı altında yapılan hiçbir fiyatlandırma mantıklı değil.Sakin ol çocukadam, uygun fiyattan alan ister satar, ister kullanır. Bir milletin ne yaptığına karışmadığınız kalmıştı ona da karışın tam olsun.
Kusura bakma da saçmalamışsın. Dünyanın her yerinde en az Türkiye kadar karaborsa ve serbest piyasa pahalılığı söz konusu hatta çok daha beterleri var ama anladığım kadarıyla senin dünyadan pek haberin yok. 3060 çıktığında 329$ dan satıldı millet kapış kapış aldı sonra tüm kartlar ebay da 600$ dan satıldı al sana amerika, aynen Türkiye kadar hiç bir ülkede yok hakılısın... burada millet alsa alsa şu kartları en ucuz 4500 TL ye alacak o da kapış kapış gidecek aradan sıyrılıp alırsa tabi, sonra 2.elde satacağı maksimum fiyatta 5500 TL o da maksimum diyorum bak. Yani 750-1000 TL şurada zar zor kazanç var ama kalkıp da vay efendim bizim ülke gibisi yok, vay efendim geçen sene 2K mış şuan dünya paraymış. Arkadaşım mağarada falan mı yaşıyorsun? dolar geçen sene bugün 7.30 civarıydı şuan 13.62 olmuş yani neredeyse 2 katı + chip krizi de cabası. İlla birine kızacaksan git doları bu hale getirenlere ve chip krizi diye piyasaya 2 katı fiyata kart süren tekel nvidia-amd ye kız.Böyle diye diye piyasanın 2 senede geldiği nokta belli millet 2 parça almak için cüzdanı boşaltıyor, Türkiye harici hiçbir ülkede göremezsin bu kadar serbest piyasa pahalılığını, TR'den daha fakir ülkelerde bile bu kadar pahalı değil elektronik parçalar artık kendinizi ve milleti kandırmayın. Kusura bakmayın ama 1 sene önce 1.5-2k olan sıfır kart bugün 2.elde garantisiz olarak 6-7K'dan satılıyorsa bu artık ekonomi değil milletin sorunu olmaya başlamıştır. Kimsenin dediklerime karşı çıkmaya hakkı yok çünkü haklıyım. Serbest piyasa adı altında yapılan hiçbir fiyatlandırma mantıklı değil.
AloooYa bu triplere hayranım ben herkesteki burda herkes bas bas bağırıyor forumlarda videolarda MSRP var diye alooo