Tam yüke girememiş nedense o yüzden düşük sıcaklıklar.Alıntıyı görüntülekapatmadım msaa yı bende durum nasıl
RX lerde hotspot yardırması ile nvidia da ki hotspot karşılaştırılmamalı bence sensör yerleri falan aynı değil. PCB üzerinde 102 derece olup hotspotta 86-88 yazan kartlar gördüydüm.Vallaha RX'lerde de hotspot yardırıyor. Hepsi birbirinden beter ilginçtir. 3070 Gamerock aldım kafa rahat.
Neden giremiyor acaba. Oyunlarda da bundan dolayı düşük fpsverir mi. 4x msaa yüzünden olabilir miTam yüke girememiş nedense o yüzden düşük sıcaklıklar.
MSAA yüzündendir ya da tam ekranda olduğu için.Neden giremiyor acaba. Oyunlarda da bundan dolayı düşük fpsverir mi. 4x msaa yüzünden olabilir mi
Msaa nasıl kapanıyor deneyeyim bir kez dahaMSAA yüzündendir ya da tam ekranda olduğu için.
Ben Tuf tepe model demedim ki. Tepe model tuf dememin amacı tepe model dedim mi tepe model olmamasına rağmen akla geliyor dememdi.tuf tepe modelse rog miraç yaşıyor o zaman
Monitör 1080p desteklemiyor 900 yapabildim makimum,msaa yı kapatmama rağmen x2 de gösteriyor.Colorful advanced benimki de.Sıcaklıkları ortalama gibi geldi bana.
Normal ancak bu kartın 290-300W çekmesi iç açıcı değil, UV ile 2-3 FPS kaybı yaşayıp 220-230W civarına düşürmek avantajlı olabilir ve sıcaklıkta da çok büyük farklar olacaktır.
İnceleme - MSI GeForce RTX 3070 Ti Suprim X Undervolt Testleri
Herkese selamlar. Bir süredir MSI GeForce RTX 3070 Ti Suprim X model ekran kartına sahibim. Suprim serisini bilirsiniz, üst seviyede iddialı soğutma ve tasarım sunarlar. Kartın eski incelemelerine bakacak olursanız 70 derecelerde çalışan sessiz bir model olduğunu görürsünüz. Fakat günümüzdeki...forum.donanimarsivi.com
Undervolt değil bu underclock + Undervolt.İnceleme - MSI GeForce RTX 3070 Ti Suprim X Undervolt Testleri
Herkese selamlar. Bir süredir MSI GeForce RTX 3070 Ti Suprim X model ekran kartına sahibim. Suprim serisini bilirsiniz, üst seviyede iddialı soğutma ve tasarım sunarlar. Kartın eski incelemelerine bakacak olursanız 70 derecelerde çalışan sessiz bir model olduğunu görürsünüz. Fakat günümüzdeki...forum.donanimarsivi.com
3070'e yaptığımı yakında paylaşırım.Undervolt değil bu underclock + Undervolt.
Sadece Undervolt yaptım demen için stok frekansda durman lazım
Stok frekansı da geçersen ki ben geçiyorum UV + OC oluyor