RTX 3070 Ti Suprim X için termal pad önerisi

Sıcaklıklar kac derece ki termal pad değişmek istiyorsunuz?

Sıcaklıklar kac derece ki termal pad değişmek istiyorsunuz?
ben termal macun degişimi yaptım boşta normalde fanlar çalışmazdı ama yaptıkdan sonra çalışmaya başladı bir termal pad e zarar vermiş olabilirim birazcık bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1704295323463.png

61-48 derece arası gidip geliyor ama boşta fanları çalışmaya başladı 48 derecede durmuş bilemedim şimdi baktımda daha deminde çalışıyordu

ben termal macun degişimi yaptım boşta normalde fanlar çalışmazdı ama yaptıkdan sonra çalışmaya başladı bir termal pad e zarar vermiş olabilirim birazcık bilemedim

Alıntıyı görüntüle
61-48 derece arası gidip geliyor ama boşta fanları çalışmaya başladı 48 derecede durmuş bilemedim şimdi baktımda daha deminde çalışıyordu
Kartı açarsanız zaten padler biraz hamur gibi dağılabilir, sıcaklıklar da normal ise dokunmayın bence. Boşta fan dönmemesi kendi biosuna yazılmış bir özellik değil mi onla alakalı olduğunu sanmıyorum. Kart tamir eden/bakim yapan arkadaşlar daha iyi bilir tabi. Birde furmark yaparken gpu zden memory sıcaklıklarına felan da bakin sadece afterburner üzerinden bakmayın.

Kartı açarsanız zaten padler biraz hamur gibi dağılabilir, sıcaklıklar da normal ise dokunmayın bence. Boşta fan dönmemesi kendi biosuna yazılmış bir özellik değil mi onla alakalı olduğunu sanmıyorum. Kart tamir eden/bakim yapan arkadaşlar daha iyi bilir tabi. Birde furmark yaparken gpu zden memory sıcaklıklarına felan da bakin sadece afterburner üzerinden bakmayın.
termal macun degiştikden sonra videosunu yaptım
burda ekran kartının ısı degerleride anormal valorantda sonradan düşüyor vs boşta benchmarkdan sonra düşmesi gerektigi ısıya düşmüyor gibi call off duty de mesela

Macunu ince sürdüğüne emin misin. Birde hangi macunu kullandın

Thermalpadler öyle tek açmada dağılmıyor ve genelde ömürlük oluyorlar

Macunu ince sürdüğüne emin misin. Birde hangi macunu kullandın

Thermalpadler öyle tek açmada dağılmıyor ve genelde ömürlük oluyorlar
işlemciye baya ince sürdüm ama ekran kartına inçe sürmüş olmıyabilirim baya var diye biraz sürdüm videoda belli oluyor biraz başlanğıcda kısa bir özet var biraz taşırdım onun dışında iyi bir incelik veya kalınlıkda sürdügümü düşünüyordum ama birşeyler ters 00:17 - 00:23 arası

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,423
Üyeler
174,871
Son üye
Teknolojihastası