Neler Yeni

MSI GEFORCE RTX 4070 SUPER VENTUS 3X için kasa önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
KillerSteelShot
Ekran kartının tam modeli: MSI GEFORCE RTX 4070 SUPER VENTUS 3X 12G OC 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı
Bu kartını aldım fakat kasama sığmadığı için kasa değiştireceğim bu ekran kartına uygun kasa önerebilir misiniz ?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
butce nedır
Mesaj otomatik birleştirildi:

3600mm destegı ve genıs yapısıyla zoko amıral alabılırsın psu zaten elınde wardır dıye tahmın edıyorum
kasayı kendımde kullanıyorum
Ekran kartının tam modeli: MSI GEFORCE RTX 4070 SUPER VENTUS 3X 12G OC 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı
Bu kartını aldım fakat kasama sığmadığı için kasa değiştireceğim bu ekran kartına uygun kasa önerebilir misiniz ?
?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Hocam fiyat umrumda değil sağlam bir şey alayım argb olsun kaliteli olsun derseniz eğer ben kendimde kullanıyorum AMD Radeon rx 7900xtx pulse var 3 fanlı kasa olarak MSI MPG 300r aldım mükemmel ötesi kasa geniş geniş ferah ferah üst radyatör yerine geniş sıvı soğutma takabilirsiniz problem yaratmaz kocaman yer bırakmışlar kasada ekran kartı takılı olduğu halde ve ekran kartı destek braketi olmasına rağmen ön stok fanlar ve ekran kartı arasında 1.5 karış kadar boşluk var harika e ATX anakarta kadar destekliyor mükemmel bir kasa vatandan aldım piyasaya göre geçen alırken baktığımda 500 TL pahalıya aldım ama değdi.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Alican ekinci
Top Bottom