MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 2X OC 29.879TL 3 TAKSIT

EY1928

80+
Reaksiyon skoru
11
Belki almak isteyen olur ; çoğu karta 3 taksit avantajı var
MSI
GIGABYTE
ASUS

Sırf Asus, MSI vb. diye RTX 5070'e bukadar para bayılmayın.
Soğutması gayet yeterli:

Satarken değer kaybetmediği için insanlar bu markaları tercih ediyor
kullanıcılar henüz galax inno3d powercolor konusunda pek bilinçli değil asus msi gören saldırıyor fakat o markaların çoğu giriş kartından daha iyi sonuçlar veriyor bu markanın kartları.

kullanıcılar henüz galax inno3d powercolor konusunda pek bilinçli değil asus msi gören saldırıyor fakat o markaların çoğu giriş kartından daha iyi sonuçlar veriyor bu markanın kartları.
Bu markalar reklam yapmıyor çünkü inno3d veya powercolor reklam yapsa mesela bu kadar ön yargı olmaz bilgisayardan anlamayan babam bile msi veya Asus diyince illa reklamlardan vs gördüğünü söyleyebiliyor

Belki almak isteyen olur ; çoğu karta 3 taksit avantajı var
MSI
GIGABYTE
ASUS
bu fiyatlara 9070xt alır geçilir kral hemde pahalı bu markalar..

Konudan bir tık bağımsız olarak sizce bu kart bu fiyata alınır mı , nvidia kalitesi tartışılmaz ama ben amd den memnunum açıkcası 9060 xt bekliyorum ama bu kart da güzel geliyor bana .(hepsiburada 9070 serisinde fiyatları uçurmasa 9 taksit çok cazip geliyor aslında)

Konudan bir tık bağımsız olarak sizce bu kart bu fiyata alınır mı , nvidia kalitesi tartışılmaz ama ben amd den memnunum açıkcası 9060 xt bekliyorum ama bu kart da güzel geliyor bana .(hepsiburada 9070 serisinde fiyatları uçurmasa 9 taksit çok cazip geliyor aslında)
hocam hepsi aynı seviye kartlar bence hangisini seviyor size yakın hissediyorsunuz onu alın geçin 5-10 fps aşağı yukarı azalır veya artar alın geçin

o fiyatlara 9070xt veriyor kral düz olanı alnma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4k fazla veriyorsun satarken değer kaybetmese nolucak :D

4k fazla veriyorsun satarken değer kaybetmese nolucak :D
Tercih edenlere mantikli gelen sebepler illa ki vardır.
en son galax 5070 aldık bir müşteriye beyaz olandan 27299₺ idi,%100 kullanimda 68 dereceyi geçmedi saatlerce 24 lere inse fiyati kendime alsam bende bir tane.
3080 suprim kullanıyorum ona nazaran tabii ki fan sesi vardı.Ufak tefek eksiklikler olabiliyor tercih meselesi

en son galax 5070 aldık bir müşteriye beyaz olandan 27299₺ idi,%100 kullanimda 68 dereceyi geçmedi saatlerce 24 lere inse fiyati kendime alsam bende bir tane
hocam ben de o kartın indirime girmesini bekliyorum şu an. herhangi bir incelemesini de göremedim biraz daha detay verir misiniz coil whine fan sesi boştaki sıcaklık gibi. birkaç tane yorum görmüştüm sıcaklıkların 75te dolandığını oyunlarda falan ama net bir bilgi veren yok

Msi 2 tane 1050ti’ı birbirine bantlamış gibi duruyor 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,095,111
Üyeler
174,056
Son üye
oxnuxrdx
Geri