ASUS DUAL RTX5070 28.950₺

Neden ? asusun prime ve tuf modelinden iyi olan tonlarca model var rog strix te dahil.
kankam malzeme kaltesi falan geçtim bunları en basiti ikinci elde satarken bile kazanırsın hazır sistemlere niye giga inno falan koyuyorlar sanıyorsun ben hepsini kullandım aldım sattım o yüzden söylüyorum

Hmm anladim bro. Bende vatandan 9070 xt nitro+ alacaktim. Sen boyle diyince bi urkmedim degil. Ne yapsak kasimi mi beklesek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim msi 4090 da da cw vardi. Ben o sorunu fps i sabitleyerek cozmustum. Monitorum 240 hz normalde. 120 hz ye cekip oyunlarda max 120 olacak sekilde ayarladigim da cw baya baya azalmisti. Fps arttikca cw artiyordu :)
9070xt nitro plus da cw bende bir miktar vardı bende fps 165 sabitlediğimde azalıyordu ayrıca zaten oyunları kulaklık kullanarak oynuyorum onu sorun etmedim ama kapatıp açtığımda görüntü vermemesi canımı sıktı ondan iade ettim . bence vatandan bu fiyata alınır ama güç kaynağınız 850w dan aşağı olmazsa daha sağlıklı olur 750w da rahatlıkla yetiyor lakin anlık peak yapabiliyor tabi işlemcinin çektiği güçte önemli bendeki 9700x bios dan 65w seçtim yük altında max 88w görüyor .

Alıntıyı görüntüle

asus dual mi gigabyte windforce mu soruları gelmeye başlar birazdan. çünkü aynı fiyata gigabyte amca 3 fanlı ve dual'e göre kallavi soğutucu bloklu olanı veriyor. gerçi asus'ta oc farkıda var ama kim napsın %2-3lük farkı.
bu kart akşam 10 ' dan sonra sepette 28.700 tl civarlarına düşüyor o zaman alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gigabyte den uzak durun alev topu. Ayrıca inno olsun gigabyte olsun asusla karşılaştırmayın komik oluyor :)
Hangi modelinden bahsediyorsun kart gayet serin çalışıyor testlerde

Merhabalar,
rulman ve fan sesi testi çok göremedik açıkçası global'de de 5070 windforce alan kişi bile yok. 5070 ti var ve şuna bir bak.

Bu sesle oyun oynamak istemem açıkçası.
yok valla kanka bana iyi gigabyte 5070 denk gelmiş o zaman :) 60 derece üzerine çıktığında fanı açıyor oda çok kısık bir düzeyde. fanı ben manuel %100 devire çıkarıyorum hiç bu videodaki gibi bir durum olmuyor. bu videodakinin aynısı 3060ti'da oluyordu bende

Geri