Neler Yeni

MSI GF65 Thin 1660ti nasıldır?

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Son düzenleme:

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Şu kasanın ısınıp ısınmadığını bi anlayamadık (Asus) :d @Techno08

F serisinde ısınma sorunu yok, hava kanalları açık. Forumda kullanan vardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan
Öncelikle nerdeyse 13000 tl altı her laptop aynı derecede işlemci ve ekran türüne göre çok ısınıyor, özellikle asus linki atanlara ben pek güvenme derim asus iyi bir marka fakat rog strik laptopları bile yabancı forumlarda oyun oynarken 90 dan inmediği söyleniyor keza bende de asus bir laptop var ona takiben konuşuyorum. msi bu konuda bir tık daha iyi fakat indirim kovalayarak daha güçlü bilgisayar bulabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle nerdeyse 13000 TL altı her laptop aynı derecede işlemci ve ekran türüne göre çok ısınıyor, özellikle asus linki atanlara ben pek güvenme derim asus iyi bir marka fakat rog strik laptopları bile yabancı forumlarda oyun oynarken 90 dan inmediği söyleniyor keza bende de asus bir laptop var ona takiben konuşuyorum. msi bu konuda bir tık daha iyi fakat indirim kovalayarak daha güçlü bilgisayar bulabilirsin.
İyi araştırdıysan ve senin beklentini karşılayacaksa sıcaklık zaten her türlü gelecek laptop alacaksan o yüzden alabilirsin bu modeli tekrar söylüyorum iyi araştırdıysan internette testlerine baktıysan aynı modelin o şekilde al.

Ersan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ersan-Baş
Öncelikle nerdeyse 13000 TL altı her laptop aynı derecede işlemci ve ekran türüne göre çok ısınıyor, özellikle asus linki atanlara ben pek güvenme derim asus iyi bir marka fakat rog strik laptopları bile yabancı forumlarda oyun oynarken 90 dan inmediği söyleniyor keza bende de asus bir laptop var ona takiben konuşuyorum. msi bu konuda bir tık daha iyi fakat indirim kovalayarak daha güçlü bilgisayar bulabilirsin.

İyi araştırdıysan ve senin beklentini karşılayacaksa sıcaklık zaten her türlü gelecek laptop alacaksan o yüzden alabilirsin bu modeli tekrar söylüyorum iyi araştırdıysan internette testlerine baktıysan aynı modelin o şekilde al.
aslında 2si arasında kaldım msi dada nerdeyse incelemesi yok i5 10300h 1660ti eğer varsa da uğraştırıcam ama link atabilir misiniz rica etsem?

Sizi mi kıracağım. Yaparım tabi.
Dünyada ki ilk testi yapacaksınız sanırım :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan
aslında 2si arasında kaldım msi dada nerdeyse incelemesi yok i5 10300h 1660ti eğer varsa da uğraştırıcam ama link atabilir misiniz rica etsem?

Dünyada ki ilk testi yapacaksınız sanırım :)
bu videoyu referans alabilirsin işlemcinin birebir aynı değil hatta i7 versiyonu sıcaklığı buna göre referans alabilirsin.

Top Bottom