MSI GF65 Thin 1660ti nasıldır?

Ersan

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
10.000
Arkadaşlar bu laptop iyi midir msi çok öneriyorlar bana bide bilenlere sormak istedim ısınma sorunu felan var mı ve ilerde bir 8 gb ram daha takacağım.Şimdiden Teşekkürler <3

Laptopu alıcaksan yüksek bir yere koy ve altı açık olsunki fanları rahatça dışarı sıcaklığını atabilsin içindeki bakır soğutucular çok işey yaramaz ısınma sorunu olabilir benim ama yinede sen bilirsin :D

Şu kasanın ısınıp ısınmadığını bi anlayamadık (Asus) :d @Techno08

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Muti
Arkadaşlar bu laptop iyi midir msi çok öneriyorlar bana bide bilenlere sormak istedim ısınma sorunu felan var mı ve ilerde bir 8 gb ram daha takacağım.Şimdiden Teşekkürler <3

ısınıyor ama soğutucuyla çözebilirsin bir nebze
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu kasanın ısınıp ısınmadığını bi anlayamadık (Asus) :d @Techno08

o Asus için doğru düzgün bir inceleme yok bilmiyorum o yüzden alttaki hava delikleri yine aynı ısındığını düşünüyorum

Teşekkürler ozaman msi dan vazgeçtim

Teşekkürler ozaman msi dan vazgeçtim
Yerine bu laptop'u tavsiye ederim,daha ucuz ve daha iyi.

İntel 10.nesil kullanan çoğu model ısınır. MSI adından şaşmayın.
Bu biraz fanboyluk bence. evet marka köklü ve ismini kanıtlamış fakat bu thin serisi bildiğim kadarıyla tek fanlı. o yüzden ben tercih etmezdim.

Bu biraz fanboyluk bence. evet marka köklü ve ismini kanıtlamış fakat bu thin serisi bildiğim kadarıyla tek fanlı. o yüzden ben tercih etmezdim.
Hocam çift fanlı fakat ben birinin fan boyu olacaksam o marka Asus olur. Ben sadece bu fiyata malzeme,donanım vs. en iyi kullanan şirketin MSI olduğunu düşünüyorum ki kullanan arkadaşlarımın fikirleri bunlar. Hatta paranız varsa, MSI falan düşünmeden Asus alın keyfinize bakın yani.
Not: Şuan laptop sahibi değilim, stok ve indiririm bekliyorum. Acer Nitro 5 için.

Geri