Laptop bu arkadaşlar MSI kalitesi var mıdır bu modelde? 8gb ram ve windows 10 ile geliyor. Ya da 16 gb ram tongfan kasa monster mı almalıyım?
8 GB ram ile bu fiyata alınmaz. 2.000 TL daha eklenip rtx 3060 modelli Laptoplara bakabilirsiniz. MSI bravo 15 fiyatına göre hem kaliteli hem uygun bir laptop sayılabilir.Laptop bu arkadaşlar MSI kalitesi var mıdır bu modelde? 8gb ram ve windows 10 ile geliyor. Ya da 16 gb ram tongfan kasa monster mı almalıyım?
Rx ekran kartı almak istemiyorum ryzen 7 4800h ise geçen sene çıkan eski işlemci i711800h daha üstün.8 GB ram ile bu fiyata alınmaz. 2.000 TL daha eklenip rtx 3060 modelli Laptoplara bakabilirsiniz. MSI bravo 15 fiyatına göre hem kaliteli hem uygun bir laptop sayılabilir.
RX niye almak istemiyorsunuz?Rx ekran kartı almak istemiyorum ryzen 7 4800h ise geçen sene çıkan eski işlemci i711800h daha üstün.
Rtx almak istiyorum. RTX3050ti Rx5600m ayarındaRX niye almak istemiyorsunuz?
Alma zaten 11 bine 5500m alınmaz 9 bin civarına alınır en fazla.Rx ekran kartı almak istemiyorum ryzen 7 4800h ise geçen sene çıkan eski işlemci i711800h daha üstün.
Bu attığım katana modeli nasıl sizce 8gb ram eklerim. Monster tongfang kasa baktım ama katananın ses kalitesi ve soğutması daha iyidir bence.Alma zaten 11 bine 5500m alınmaz 9 bin civarına alınır en fazla.
ben katana almazdım thin serisinin adı değişmiş gibi geldi. bu fiyat fazla 3050ti için.Bu attığım katana modeli nasıl sizce 8gb ram eklerim. Monster tongfang kasa baktım ama katananın ses kalitesi ve soğutması daha iyidir bence.
ben katana almazdım thin serisinin adı değişmiş gibi geldi. bu fiyat fazla 3050ti için.