JackRyan
80+ Silver
27K paraya RTX4060 105W Casper düşmüştü bunu MSI diye alana satılık köprü var elimde bana ulaşsın.
bende de var kelepir27K paraya RTX4060 105W Casper düşmüştü bunu MSI diye alana satılık köprü var elimde bana ulaşsın.
Zodiac hocamıda çektik Casper beni bulsun.45w ekran kartı , tek fanlı soğutma , msı ın giriş seviye modeli . şunu alacağıma 27-28 e düşen excaliburu alırım , evet o da pek iyi değil (bence) hatta bana göre bayağı kötü ama bundan iyidir.
Ofis için alayım desen batarya o kadar iyi değil, oyun için desen 45W Gpu. Oyun laptopu diye almak hata olur.Bu laptop ölü yatırım hocam alınmaz.
Bu laptop ölü yatırım hocam alınmaz.
27K paraya RTX4060 105W Casper düşmüştü bunu MSI diye alana satılık köprü var elimde bana ulaşsın.
Casperin bile içindeki anakart msi siz ne anlatıyorsunuz gidin Casper alın 1 yıl sonra tuşu soyulsun menteşesi kırılsın belki akillanirsinizbende de var kelepir
45w ekran kartı , tek fanlı soğutma , msı ın giriş seviye modeli . şunu alacağıma 27-28 e düşen excaliburu alırım , evet o da pek iyi değil (bence) hatta bana göre bayağı kötü ama bundan iyidir.
bunu söylemek nasıl garipsetti ama excalibur msi thinden daha iyi
Yeni yanıltma şekliEkran kartının performansı da 4050 civarında yalnız 45W çünkü.