🔥İndirim MSI GG Force GC20 Beyaz Oyun Kolu 1.499 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,303
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
100 TL fazla verip Bigbig Won Aether alınmasını öneririm

Tam gamepad arıyordum. Xbox one x uyumlu değil demi? Ayrıca rocket league falan oynamak için nasıldır?

Tam gamepad arıyordum. Xbox one x uyumlu değil demi? Ayrıca rocket league falan oynamak için nasıldır?
Değil kolun xbox lisansı olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artıları nelerdir
Hall effect olmaması bile zaten MSI'ı direkt 10-0 geride başlatıyor 1500-2000 e çok rahat güzel kollar alınır.

Son düzenleme:

Burda vade farksız 3 taksit var:
2 sene önce uzun zaman araştırmalar yaparak ve en sonunda @B1L0 hocamın önerisiyle 800 küsüre amazondan almıştım. Aldıktan sonra 1-2 ay sonra yere düşürmüştüm 1m falan 1-2 ay sonra da lt ve analoglarda sorun yaşadım servispointe ve amazona yazdım 4 günde değişim yapıldı. Yenisinde de hiçbir sorun yaşamadım çok iyi kol. Ölü bölgesi falan aşırı düşük. Yüzlerce saat her türlü oyunu oynadım. Battlefield online'dan tut forzaya kadar. 1k bütçeye gamepad önerisi diye aratın illaki inceleme yazımı mesaj olarak atmışımdır forumdaki konulara. Yazıyı kaybettim o yüzden şu an atamıyorum. F710 yerine bunu alın

2 sene önce uzun zaman araştırmalar yaparak ve en sonunda @B1L0 hocamın önerisiyle 800 küsüre amazondan almıştım. Aldıktan sonra 1-2 ay sonra yere düşürmüştüm 1m falan 1-2 ay sonra da lt ve analoglarda sorun yaşadım servispointe ve amazona yazdım 4 günde değişim yapıldı. Yenisinde de hiçbir sorun yaşamadım çok iyi kol. Ölü bölgesi falan aşırı düşük. Yüzlerce saat her türlü oyunu oynadım. Battlefield online'dan tut forzaya kadar. 1k bütçeye gamepad önerisi diye aratın illaki inceleme yazımı mesaj olarak atmışımdır forumdaki konulara. Yazıyı kaybettim o yüzden şu an atamıyorum. F710 yerine bunu alın
'Gamepad/Joystick alacağım(Örneğin:F710) Bütçe Max:1200TL' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/kon...gin-f710-butce-max-1200tl.915225/post-8381224

Teknoloji gelişiyor artık, daha iyileri olabilir tabi.

• Muhteşem
Bunun ilk versiyonu bende vardı, kronik arızaları oluyordu. Bu modelde durum nedir bilmiyorum ama MSI olmasına aldanmayın. 8BitDo, Gamesir veya EasySMX gibi markaların Hall Effect’li kontrolcülerine bakmanızı tavsiye ederim.

Bunun ilk versiyonu bende vardı, kronik arızaları oluyordu. Bu modelde durum nedir bilmiyorum ama MSI olmasına aldanmayın. 8BitDo, Gamesir veya EasySMX gibi markaların Hall Effect’li kontrolcülerine bakmanızı tavsiye ederim.
v2 sürümde hiçbir kronik sorun yok

v2 sürümde hiçbir kronik sorun yok
Kronik olmasa bile bu parayı edecek bir kol değil. Arkadaşın yukarda yazdığı markaların kolunu belki bundan daha iyisin daha ucuza bile alırsınız geçen gamesir indirimlerinde nova lite'ı yarı fiyatına almıştık bunun.

• Beğen
Artıları nelerdir
Artılarını sayayım

- Hall Effect analog
- Hall Effect trigger
- Ekranı var özelleştirme yapabileceğin
- 1000Hz polling rate
- Ekstra 2 makro tuşu
- Uygulama desteği
- Multi platform

sadece hall effect olması bile yeterli bir sebep

Bende var bu kol. Kol fena değil ama bu bütçede Hall efect bulunan daha iyi kollar var. Bu kolun tek iyi yanı içinde titreşim motoru değil matkap filan olması :D. Her oyunda yüzde 30 az çekiyordum bi ara. Yine de alınmaz. 1k filan olsa belki.

Geri