Hangisini almalıyım
başka olarak
Cynosa lite
Cooler master mk110
O da olabilir tüm bu kaliteli membranlar trust olsun gamepower olsun bence çok daha iyi ve yay sesi yok en azındankafanı karıştırmak gibi olcak ama hyperx alloy core da güzel.
kafanı karıştırmak gibi olcak ama hyperx alloy core da güzel.
Sizce msi mı logitech mi hangi klavye msi da switch benzeri bişi var logitechde hiç bişi yokkafanı karıştırmak gibi olcak ama hyperx alloy core da güzel.
Msi iddiasına göre 20 milyon gibi bir tuş basım ömrü var logitech ise maksimum 10 milyon ben en az 2 yıl kullanmak istiyorum ona göre hangisi olmalı msi da bilek desteği yok amaLogitech derim ben
g213 parmaklarımı yorar mıBen G213 kullanıyorum memnunum fakat Razer'de güzeldir bence tercih edilebilir.
Ben hiçbir sorun yaşamadım fakat sorun yaşayan vardı G213'de herhalde kullanımdan dolayı.
300-400 aslında daha fazla rahat veririm ama klavyeye fazla vermek istemiyorum sanıırım g213 tercih edeceğimHocam 10milyon 2 yılda harcanacak bir rakam değil. Ayrıca ses istemiyordunuz galiba msi mekanik hisli.(konuyu düzenlemişsiniz). Hangisi hoşunuza giderse onu alın.
Ayrıca bütçeniz max ne kadardır.
2-3 yıl götürse yeter sonra çok kaliteli bişi alıcamg213 parmaklarımı yorar mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
300-400 aslında daha fazla rahat veririm ama klavyeye fazla vermek istemiyorum sanıırım g213 tercih edeceğim
g213 parmaklarımı yorar mı
300-400 aslında daha fazla rahat veririm ama klavyeye fazla vermek istemiyorum sanıırım g213 tercih edeceğim
2-3 yıl götürse yeter sonra çok kaliteli bişi alıcam
Evet 2 sn içinde klavye övme modu yükleniyor@pcsavaşçısı hocam yine etiketliyoum kusura bakmayın. Ben sadece mağazada kullandım çünkü