hocam iade edin bu 2 seri de berbat MSI in ekran kartı watt değerleri düşük feci kötü 33 bin liraya nitro 5 düştü RTX 4060 onu alın bütçenize uygun ise.Performans açısından konuşmuyorum. Bütçeniz yok ise alabilirsiniz tabii. Cihaz 3 gün önce elime geçti kurulumlarını tamamladım test ediyorum. Rahatsız olduğum şeyleri paylaşayım.
Öncelikle her yerde ultra sessiz be serin vs diye geçiyor. Dahili ekran kartında bile fan absürt ses çıkarıyor. 4060 a geçtiğinde kulaklık olmadan PC başında oturmayı çok istemeyebilirsiniz. Kucağınıza alıp film bile izlemek istemeyeceğiniz kadar alt kasa ısınıyor. Bacaklarınızı rahatsız edecektir. Sırf bu yüzden iade etmek istiyorum çünkü sessiz ve serin yazdığı için aşmıştım. Ama nasıl iade edeceğimi bilmiyorum.
Diğer konu ise batarya. Sadece film izleyerek %40 parlak ekranda maksimum 3 saat gibi bir süre aldım. Harici GPU kapalı, pil tasarruf modunda ekran %40 parlak bu süre bir hayli az geldi. Yani burada iş için değiş oyun için sunulan bir laptop. Batarya performansı çok beklememek gerekiyor sanırım. Şarj aleti 120w şarj süresi de biraz yavaş.
Bir diğer konu numpad olayı. Alırken umursamadım ama gerçekten bu durum da benim canımı sıkıyor. Çok işim olmaz dedim alırken ama insan ihtiyaç duyuyormuş.
Driver olayından diye düşünerek defalarca update ve yükleme yaptığım dahili gpu durumu var. Pildeylen cihazın performansı tamamen bitiyor. Sayfalar aradı geçiş bile titrek oluyor
İade edebilmemin bir yolu var mı ? Açığ kurdum cihazıhocam iade edin bu 2 seri de berbat MSI in ekran kartı watt değerleri düşük feci kötü 33 bin liraya nitro 5 düştü RTX 4060 onu alın bütçenize uygun ise.
Post automatically merged:
https://www.acer.com/tr-tr/laptops/nitro/nitro-5/pdp/NH.QM0EY.004 bu daha iyidir her türlü RAM lazım sadece isterseniz kendiniz isterseniz garantiye parasını verip güncelleyebilirsiniz bilgisayarcıya vermeyin bir şey olursa garanti bozulur.
Post automatically merged:
MSI Pulse güzel ama modele bakmam lazım link açılmıyor.
Hocam 15 gün geçtiyse iade edemezsiniz.İade edebilmemin bir yolu var mı ? Açığ kurdum cihazı