Öneri MSI GM51 Alınır mı ?

BabaYaga89

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
330
Merhaba Arkadaşlar,

Mouse değiştirmem gerekti. Genelde MSI üzerinden gitmeyi sevdiğim için de GM51 i gözüme kestirdim sensörü paw-3395 olduğu için övgüler almış. Kablolu ya da kablosuz kullanılabiliyor, tüm incelemeleri olumlu ve setup a da uyacağı kanaatindeyim ancak fikrinizi almak istedim sizce fiyatına değer mi?

Sırf MSI diye daha iyi özellikleri olan mouselar 3k'ya bulunabiliyorken bunu alıcaksan okay alınır. Param var harcamayı bilmiyorum Mouse'u. İllaki bilindik marka alıcam dersen de Superlight 2 al.

Zowie öneririm

Yanlış hatıelamıyorsam (hatırlıyorsam pardon) bu adam en son AMD gömüp Nvidia yüceltiyordu. 5070 vs 9070xt sorusuna 5070 diyordu.
He canım varsayalım ki amd gömüp nvidia yuceltiyorum senin icin bir mahsuru mu var? Boyle yapacak olsam senin fikrine ihtiyacım mı var? Vatan savunur gibi amd savunuyorsunuz. Ben o bahsettiğin konuda 5070 al demedim. Adam iki kart sordu ben de rastgele denk geldiğim bir videonun üzerine o konuyu görünce 9070xt nin sorunlarını içeren bir video paylaştım. Tabii kendi fikirleri dışında fikri olanlara tahammülsüz olan yobaz tayfa başladı sacma sapan cevaplar yazmaya. Düz 5070 zaten benim kullandığım kartla yani 4070s ile hemen hemen ayni performansi veriyor(multi frame gen disinda). 9070xt ile arasında seçim yapacak olsam 9070xt derim. Sadece farkli bir konuya parmak bastım ayrıca ray tracing gibi özelliklerde nvidia nin ayricaligi var bunu kimse inkar edemez herhalde. Ben buraya bir konu açtım kardeşim "yanlış hatirlamiyorsam bu adam" diye söze başlayıp ne amacliyorsun bu forumda gezinme amacin ne millete laf atmak mi? Al konuyu da birakiyorum buraya. Bak bakalim "ikisi arasinda 5070 al" mi demişim:
Çok biliyorsunuz...

He canım varsayalım ki amd gömüp nvidia yuceltiyorum senin icin bir mahsuru mu var? Boyle yapacak olsam senin fikrine ihtiyacım mı var? Vatan savunur gibi amd savunuyorsunuz. Ben o bahsettiğin konuda 5070 al demedim. Adam iki kart sordu ben de rastgele denk geldiğim bir videonun üzerine o konuyu görünce 9070xt nin sorunlarını içeren bir video paylaştım. Tabii kendi fikirleri dışında fikri olanlara tahammülsüz olan yobaz tayfa başladı sacma sapan cevaplar yazmaya. Düz 5070 zaten benim kullandığım kartla yani 4070s ile hemen hemen ayni performansi veriyor(multi frame gen disinda). 9070xt ile arasında seçim yapacak olsam 9070xt derim. Sadece farkli bir konuya parmak bastım ayrıca ray tracing gibi özelliklerde nvidia nin ayricaligi var bunu kimse inkar edemez herhalde. Ben buraya bir konu açtım kardeşim "yanlış hatirlamiyorsam bu adam" diye söze başlayıp ne amacliyorsun bu forumda gezinme amacin ne millete laf atmak mi? Al konuyu da birakiyorum buraya. Bak bakalim "ikisi arasinda 5070 al: mi demişim:
Çok biliyorsunuz...

Paylaştığın video da Recep Baltaşın. 2 hafta önce gömdüğü markalar sponsorluk verince övmeye başlayan bir adam. Ayrıca 9070XT'nin şöyle bir sorunu var diye paylaşmamışsın videoyu AMD fanboyları gelmeden diye paylaşmışsın. Kendini haklı çıkarmak için cümlelerin üzerinde oynama yapma. Vatan savunur gibi AMD savunmuyorum bende aralarında kalıp 5070 alırdım çünkü güçlü bir işlemciye ihtiyacım var ama 9070XT'nin çok daha iyi olduğu bariz belli. Marka takıntınız yüzünden sen ve 1-2 kişiye daha hiç tahammülüm yok. Hem insanları yanlış yönlendiriyorsunuz hemde zeytinyağı gibi üste çıkıyorsunuz.

Paylaştığın video da Recep Baltaşın. 2 hafta önce gömdüğü markalar sponsorluk verince övmeye başlayan bir adam. Ayrıca 9070XT'nin şöyle bir sorunu var diye paylaşmamışsın videoyu AMD fanboyları gelmeden diye paylaşmışsın. Kendini haklı çıkarmak için cümlelerin üzerinde oynama yapma. Vatan savunur gibi AMD savunmuyorum bende aralarında kalıp 5070 alırdın çünkü güçlü bir işlemciye ihtiyacım var ama 9070XT'nin çok daha iyi olduğu bariz belli. Marka takıntınız yüzünden sen ve 1-2 kişiye daha hiç tahammülüm yok. Hem insanları yanlış yönlendiriyorsunuz hemde zeytinyağı gibi üste çıkıyorsunuz.
Tamam tahammülün yoksa yazma cevap. Kimseyi yanlış yönlendirdiğim yok o senin kendi fikrin kendi yargılaman. Şurada bir konu açtık fikir danisiyoruz gölge etme. Evet oyle paylasmisim cok da iyi etmisim yine olsa yine ederim enazindan senin gibi "bu adam 5070 al diyordu" diye iftira atmiyorum. Hem iftira atiyorsun hem de beni uste cikmakla suçluyorsun. Ciddiye alinacak değilsin. Isteyen istedigini alir istedigi markayi sever ya da sevmez fikirlerini kendine sakla. Konuya bir faydan olmayacaksa daha girme.

Tamam tahammülün yoksa yazma cevap. Kimseyi yanlış yönlendirdiğim yok o senin kendi fikrin kendi yargılaman. Şurada bir konu açtık fikir danisiyoruz gölge etme. Evet oyle paylasmisim cok da iyi etmisim yine olsa yine ederim enazindan senin gibi "bu adam 5070 al diyordu" diye iftira atmiyorum. Hem iftira atiyorsun hem de beni uste cikmakla suçluyorsun. Ciddiye alinacak değilsin. Isteyen istedigini alir istedigi markayi sever ya da sevmez fikirlerini kendine sakla. Konuya bir faydan olmayacaksa daha girme.
Tamam diğer yazdıklarına cevap vermekle uğraşamicam çünkü hala manipülasyon yapıyorsun ve eziksin. Soruna gelicek olursak o mouse alınmaz. Geçen sene 3K'nın üzerine çıkmamış şu an stok yok diye fiyatı öyle. Paw 3395 1.300 TL'lik Mouseda bile var. Dediğim gibi superlight 2 veya alırım diyorsan (hiç sanmıyorum)
Bunu öneririm. Bir ürün alırken özelliklerine bakman senin içim daha mantıklı olur. En azından fiyat geçmişine bakıp 1-2 çıkarım yapmaktan aciz değilsindir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,194,795
Üyeler
189,726
Son üye
Ybeez
Geri