Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Senden beklemezdim.
Senden beklemezdim.
Şakasına dedim komiktiTamam.
Cs go ve valo disinda ki oyunlarda 200 fps alamayacagini, 3-4 kat daha az fps alacagini bilip aldiysan sorun yok.bilader komik değil yalnız
Mesaj otomatik birleştirildi:
komik glücük atanlar hepinize yazıklar olsun....
teşekkür ederimGeçmiş olsun, işlemciye dayalı oyunlarda 1.000 TL'ye aldığı sıfır kartla iyi olduğunu zanneden kardeşim benim.
kawgaaaaaaaakim seni boostluyor![]()
Adam ile dalga geçiyorsunuz gt 1030 u var diye@Efsaneydık Kafan mı güzel neden kızgın atıyorsun?
Ne alakası var? Adam öyle bir yazmış ki sanki rtx 3090 dan daha iyi gibi bizde sadece güldük ve eğlendik hem benimde gtx 760'ım var ne haddime onla dalga geçmem? Boş boş kızgın atmadan önce adamın yazdığını bi oku, anlarsın.Adam ile dalga geçiyorsunuz gt 1030 u var diye
Adam düzenlemiş konusunu yazdıklarını değiştirmişNe alakası var? Adam öyle bir yazmış ki sanki rtx 3090 dan daha iyi gibi bizde sadece güldük ve eğlendik hem benimde gtx 760'ım var ne haddime onla dalga geçmem? Boş boş kızgın atmadan önce adamın yazdığını bi oku, anlarsın.
Tamam değiştirmeden önce görseydin. Boş boş kızgın attın herkese.Adam düzenlemiş konusunu yazdıklarını değiştirmiş