RX 550 denen kartı 450 TL altı olmadıkça önermeyin rica ediyorum.Arkadaş için. Gtx 760 mı iyidir? Rx550 mi?
Uyar da fiyatı önemli.Arkadaşlar peki biostar radeon rx 460 4gb 128 bit ddr5 nasıl uyar mi benim eski ekran kartı ddr3 du
500 diyor hatta bi mağaza 60 gün ücretsiz tamir ve 15 gün iade hakkı diyorRX 550 denen kartı 450 TL altı olmadıkça önermeyin rica ediyorum.
Dünyanın en boş ekran kartı kendisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uyar da fiyatı önemli.
RX 550 denen kartı 450 TL altı olmadıkça önermeyin rica ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uyar da fiyatı önemli.
Hangi site link var mı ?500 diyor hatta bi mağaza 60 gün ücretsiz tamir ve 15 gün iade hakkı diyor
Letgo link versemde girmiyor ki ya uygulaması yok saEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comGTX 670 Ekran Kartı Gigabyte GTX670 windforce 2 oc 2GB - Gigabyte Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 909884357
GTX 670 Ekran Kartı Gigabyte GTX670 windforce 2 oc 2GB - Gigabyte Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comGTX 670 2GB 256 BİT EKRAN KARTI - Gainward Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 907580189
GTX 670 2GB 256 BİT EKRAN KARTI - Gainward Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hangi site link var mı ?
Letgo elden almayacaksan bulaşma.Letgo link versemde girmiyor ki ya uygulaması yok sa
Ben istanbuldayım agaEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comGTX 670 Ekran Kartı Gigabyte GTX670 windforce 2 oc 2GB - Gigabyte Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 909884357
GTX 670 Ekran Kartı Gigabyte GTX670 windforce 2 oc 2GB - Gigabyte Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comGTX 670 2GB 256 BİT EKRAN KARTI - Gainward Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 907580189
GTX 670 2GB 256 BİT EKRAN KARTI - Gainward Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hangi site link var mı ?
Size sormadan önce baktım da Rx550 Gtx760'ten daha iyi deniyor webde. Nedendir? Ve neden boş ekran kartı?(pardon 760dan)RX 550 denen kartı 450 TL altı olmadıkça önermeyin rica ediyorum.
RX 550 GTX 970 den iyi ? İşte buna çok güldüm.Size sormadan önce baktım da Rx550 Gtx970'ten daha iyi deniyor webde. Nedendir? Ve neden boş ekran kartı?
Al aga web den buldum dediğimiRX 550 GTX 970 den iyi ? İşte buna çok güldüm.
Fiyatını gram hak etmeyen bir ekran kartı olduğu için boş kart.
Aynı fiyata 2 kat performans veren ekran kartları var.
GTX 970 konusuna gelirsek burada %188'lik çok büyük bir fark var performans olarak.
Alıntıyı görüntüle
Çok özür dilerim 760 diyecektim 970 yazmışım aynı soruyu 760 üzerinden sorsam.RX 550 GTX 970 den iyi ? İşte buna çok güldüm.
GTX 970 konusuna gelirsek burada %188'lik çok büyük bir fark var performans olarak.
Alıntıyı görüntüle
Aga 460 değil 560 misRX 550 GTX 970 den iyi ? İşte buna çok güldüm.
Alıntıyı görüntüle
Bu da sıfır fiyatıEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Hangi site link var mı ?