Selamunaleyküm. Sistemde: i5 3470 - 3x Kingston 4gb ddr3 1600mhz ram - 120gb Netac ssd - 500gb hdd bulunuyor. Kasanın adı Hp compaq pro 6300 MT. 320w psu var bu kasaya msi gtx 1050 ti aero 4g taksam psu yeter mi? @Kürşat Kütükçü
Abi biraz araştırdım da bu sistem de psu değiştirmek zahmetli bir işmiş sanırsamYeterli kardeşim imkanın varsa değiş tabi de yoksa yeterlidir
Yo zahmetli değil aslında hatta ikinci el kasa PSU da alabilirsinAbi biraz araştırdım da bu sistem de psu değiştirmek zahmetli bir işmiş sanırsam
Biraz daha araştırıyım o zaman yardımın için sağol abi Birde bu kartı takarsam forza 4 de orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabilir miyim?Yo zahmetli değil aslında hatta ikinci el kasa PSU da alabilirsin
TeşekkürlerRahatlıkla yeterli. 12V'tan 144W verebilen 250W dandik Everest PSU ile Ryzen 5 1400 - GTX 1650 sistem besledim sorunsuz. Aynı psu ile İ3 9100F + GTX 1050Tİ, R3 1200 + RX 560 gibi ikilileri de rahatlıkla besledim (sistem kurup sattım, şikayet gelmedi)
Yok be bence değiş olabilicek sorunlara karşı ben riske atmazdım bendede rampage psu var değiştirmek lazım.Abi biraz araştırdım da bu sistem de psu değiştirmek zahmetli bir işmiş sanırsam
İşlemci den kaynaklı darboğaz yersin muhtemelenBiraz daha araştırıyım o zaman yardımın için sağol abi Birde bu kartı takarsam forza 4 de orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabilir miyim?