Mete Mortines
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Sistem topluyorum parça parça son 3-4 ürünüm eksik onlardan biride güç kaynağı. Akakçe üzerinde genel olarak neredeyse her gün takip ediyorum. MSI MPG A1000GS 5.1 ürünü en son 3 gün önce hepsiburada üzerinden satıcının kendisi hepsiburada iken ürün 7.499 TL ye satılıyordu ve o sırada kredi kartında bakiye olmadığı için alamadım ama şimdi param oldu alayım dedim. MSI çoğu psu ürününe kimisine %20-30 kimisine %30-40 zam yapmış sebebini bilmiyorum. İnternette bununla ilgili haber baktım ama kimse bunun haberini yapmamış. MSI bir açıklama yapmamış gördüğüm kadarıyla. Sesizimi duyuracak birileri yardımcı olabilir mi ?
www.akakce.com
Bunun gibi bir kaç tane daha vardı. Girip sizde bakabilirsiniz. Yani tam bilgisayar toplayacağım. Ramlerin stoğu büyük firmaların istekleri yüzünden azalır fiyatlar 2 katına çıkar. MSI bir anda kalkıp PSU lara zam yapar. Yakında AMD de işlemcilere zam yapar tam olur.
MSI MPG A850GF 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MPG A850GF 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG A850GF 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.782,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bunun gibi bir kaç tane daha vardı. Girip sizde bakabilirsiniz. Yani tam bilgisayar toplayacağım. Ramlerin stoğu büyük firmaların istekleri yüzünden azalır fiyatlar 2 katına çıkar. MSI bir anda kalkıp PSU lara zam yapar. Yakında AMD de işlemcilere zam yapar tam olur.