MSI H310M PRO-VDH PLUS 2666MHz(OC) anakartı

Reaksiyon skoru
30
İyi günler
İlk defa pc toplayacağım ama çok bilmiyorum sizce MSI H310M PRO-VDH PLUS 2666MHz(OC) ekran kartı nasıldır? Daha sonra pc'yi güncellersem sıkıntı çıkarır mı? İstediğim parçalarla uygun mu?(Almak istedğim parçalar intel i3 9100f ve gtx 1650 super ekran kartı). Ayrıca overclock için de uygun mudur? Şimdiden teşekürler.

İyi günler
İlk defa PC toplayacağım ama çok bilmiyorum sizce MSI H310M PRO-VDH PLUS 2666MHz(OC) ekran kartı nasıldır? Daha sonra PC'yi güncellersem sıkıntı çıkarır mı? İstediğim parçalarla uygun mu?(Almak istedğim parçalar intel i3 9100f ve gtx 1650 super ekran kartı). Ayrıca overclock için de uygun mudur? Şimdiden teşekürler.
o işlemci oc olmuyor olsa bile anakart desteklemez diye biliyorum

İyi günler
İlk defa PC toplayacağım ama çok bilmiyorum sizce MSI H310M PRO-VDH PLUS 2666MHz(OC) ekran kartı nasıldır? Daha sonra PC'yi güncellersem sıkıntı çıkarır mı? İstediğim parçalarla uygun mu?(Almak istedğim parçalar intel i3 9100f ve gtx 1650 super ekran kartı). Ayrıca overclock için de uygun mudur? Şimdiden teşekürler.
Ne işlemci ne de anakart oc destekli.
Almanızı önermem 9100f.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemci f takılı. o.c olmaz. anakart h takılı. o.c olamaz.
F takısı görüntü birimi.K takısı oc desteği.

Almanızı önermem 9100f.

viliyorum. f takısı olan işlemciler o.c olmuyor. kf takısı olmalı veya k

9100f işemcinin çarpan kildi kapalı , çarpan kilidi açık işlemcilerde z serisi anakartlar ile oc yapabilirsin. anakart olarak prıme h310m-k almanı öneririm

Almanızı önermem 9100f.

hocam bu bütçede amd kanadında r3 var bence r3 1200af dense 9100f tek geçerim

Hocam hergün aldığın bir şey değil ki zorla.
Hocam biliyorum ama zaten taksit ile alacağım ayrıca monitör ile 4.5k bütçem var en ucuzunu zar zor topladım en iyisi bu oldu daha çıkamam ablam dış hekimliği okuyor zaten 3-4 yıl sonra Max üniversiteye gidicem o zaman ablam da diş hekimi olacağı için inşallah onun da yardımıyla harbi sağlam bişi alacağım inşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,540
Üyeler
185,280
Son üye
kigowo
Geri