Neler Yeni

Çözüldü✓ MSI H410M-A Pro MFlash bastıktan sonra siyah ekran oldu

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Biosumu güncellemek için biosa girdim mflasha bastım daha sonra seçtikten sonra siyah ekran oldu kaldı öyle ne yapmam lazım acil yardım lazım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
Biosumu güncellemek için biosa girdim mflasha bastım daha sonra seçtikten sonra siyah ekran oldu kaldı öyle ne yapmam lazım acil yardım lazım
Öncelikle bilgisayarı kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Ondan sonra RAM'leri çıkar. Çıkardıktan sonra JBAT 1 yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'leri takıp sistemi çalıştır.
Ekran Görüntüsü (525).jpg

Eğer düzelmezse evde televizyon varsa onda dener misin ya da HDMI kablosu kullanıyorsan DP kablosu, DP kablosu kullanıyorsan HDMI kablosu ile dener misin?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle bilgisayarı kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Ondan sonra RAM'leri çıkar. Çıkardıktan sonra JBAT 1 yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'leri takıp sistemi çalıştır.
Alıntıyı görüntüle

Eğer düzelmezse evde televizyon varsa onda dener misin ya da HDMI kablosu kullanıyorsan DP kablosu, DP kablosu kullanıyorsan HDMI kablosu ile dener misin?
Kanka şöyle bu sorunu arkadaş yaşadı pcden pek anlamıyor daha basit kesin yöntemi var mı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
Kanka şöyle bu sorunu arkadaş yaşadı pcden pek anlamıyor daha basit kesin yöntemi var mı
Sistemi güçten kesip kasanın kapağını açıp JBAT1 yazan iki pinli yere tornavidayı aynı anda 5-10 saniye değdirecek. Zor bir şey değil hocam.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemi güçten kesip kasanın kapağını açıp JBAT1 yazan iki pinli yere tornavidayı aynı anda 5-10 saniye değdirecek. Zor bir şey değil hocam.
Değdirdikten sonra açıp devam mı edicek

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
Değdirdikten sonra açıp devam mı edicek
Değdirdikten sonra açsın sistemi. Büyük ihtimalle uyarı verecek. Uyarı verdikten sonra BIOS'a girsin. M-Flash'ı seçsin bakalım.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
pc değil görüntü gelmiyor anlamında dedim
2-3 dakika beklesin. Eğer görüntü gelmezse açma düğmesine basıp sistemi kapatıp tekrardan açsın. RAM falan takılı dimi?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
2-3 dakika beklesin. Eğer görüntü gelmezse açma düğmesine basıp sistemi kapatıp tekrardan açsın. RAM falan takılı dimi?
Evet evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka ekran geldi diyor 2 3 dakika bekleyince yardımların için sağol valla adamsın Bu arada ben yeni anakart yeni pc toplamıştım ilk defa ben bu arkadaş kadar amatör değildim fakat anakartta bios update yaparken flashback ile sorunlar yaşamıştım yine yardımcı olmaya çalışmıştın tekrar teşekkür ediyorum adamsın dedikten sonra yazıma noktayı koyuyorum. :D

Top Bottom