Öncelikle bilgisayarı kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Ondan sonra RAM'leri çıkar. Çıkardıktan sonra JBAT 1 yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'leri takıp sistemi çalıştır.Biosumu güncellemek için biosa girdim mflasha bastım daha sonra seçtikten sonra siyah ekran oldu kaldı öyle ne yapmam lazım acil yardım lazım
Kanka şöyle bu sorunu arkadaş yaşadı pcden pek anlamıyor daha basit kesin yöntemi var mıÖncelikle bilgisayarı kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Ondan sonra RAM'leri çıkar. Çıkardıktan sonra JBAT 1 yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'leri takıp sistemi çalıştır.
Alıntıyı görüntüle
Eğer düzelmezse evde televizyon varsa onda dener misin ya da HDMI kablosu kullanıyorsan DP kablosu, DP kablosu kullanıyorsan HDMI kablosu ile dener misin?
Sistemi güçten kesip kasanın kapağını açıp JBAT1 yazan iki pinli yere tornavidayı aynı anda 5-10 saniye değdirecek. Zor bir şey değil hocam.Kanka şöyle bu sorunu arkadaş yaşadı pcden pek anlamıyor daha basit kesin yöntemi var mı
Değdirdikten sonra açıp devam mı edicekSistemi güçten kesip kasanın kapağını açıp JBAT1 yazan iki pinli yere tornavidayı aynı anda 5-10 saniye değdirecek. Zor bir şey değil hocam.
Değdirdikten sonra açsın sistemi. Büyük ihtimalle uyarı verecek. Uyarı verdikten sonra BIOS'a girsin. M-Flash'ı seçsin bakalım.Değdirdikten sonra açıp devam mı edicek
PSU kablosunu takmış mı?Açılmıyor diyor
2-3 dakika beklesin. Eğer görüntü gelmezse açma düğmesine basıp sistemi kapatıp tekrardan açsın. RAM falan takılı dimi?pc değil görüntü gelmiyor anlamında dedim
Evet evet2-3 dakika beklesin. Eğer görüntü gelmezse açma düğmesine basıp sistemi kapatıp tekrardan açsın. RAM falan takılı dimi?
Kanka ekran geldi diyor 2 3 dakika bekleyince yardımların için sağol valla adamsın Bu arada ben yeni anakart yeni pc toplamıştım ilk defa ben bu arkadaş kadar amatör değildim fakat anakartta bios update yaparken flashback ile sorunlar yaşamıştım yine yardımcı olmaya çalışmıştın tekrar teşekkür ediyorum adamsın dedikten sonra yazıma noktayı koyuyorum.2-3 dakika beklesin. Eğer görüntü gelmezse açma düğmesine basıp sistemi kapatıp tekrardan açsın. RAM falan takılı dimi?