monsterın bu arc a770i tam asrock kartları andırıyor direkt aynısı hatta asrocktan marka bastılar benceexcalibur da kart çıkarsın bu ne cidden monster kart olmaz ya
Kimse hissetmemiş zaten ki kimse fark etmemiş adamlar sadece 2 tane kart çıkardılar onlarda zaten en eski rx 7000 serisi olan 7600 ve 7900xtxpowercolor ve sapphire amd tarafında güzel modelleri var.açıkçası msi 'ın yokluğu hissedilmez.
Değil mi tek sorunumuz ekran kartı sankiÇok üzüldüm ya
Tam ben diyecektim. Düşünsene FTW3 Ultra 7900XT diye piyasaya baaamm diye giriyorlar. Vallahi alınır sjsjsjsjAMD tarafında ortalığı boş gören evganın piyasaya geri gelmesi yok mu şimdi
Zaten alan asus ve sapphire alıyoduBen zaten 7900xtx harici kart çıkarmamalarından şüphelenmistim rx 7600xt için partner olmayacaklarınıda görünce emin oldum geçmiş olsun bu arada acer partner olmuş arc a770den sonraki ilk kartları olacak
O sırada monster nvdiayla anlaştığını duyuruyo falanTam ben diyecektim. Düşünsene FTW3 Ultra 7900XT diye piyasaya baaamm diye giriyorlar. Vallahi alınır sjsjsjsj
Evga varken Monsteri yedimO sırada monster nvdiayla anlaştığını duyuruyo falan
Evga amd veya intele kesinlikle kart çıkarmaz bence. AMD yi büyük markalar istemiyo belli ki. MSI yeni amd kartları üretmediği gibi Asus da rog Strix veya özel seri kart getirmedi 7000 serisine. Yakında amd Sapphire xfx ve powercolor üçlüsüyle devam eder gibi geliyo bana.Evga varken Monsteri yedim
Sapphire'e neden ön yargı var? Haklılar mı? Sebepleri ne?zaten büyük kesim sapphire ön yargısıyla asus alacak asus ceo
Forumda açılacak konular:emesay'in yerini manstır ekran kartları alır gibime geliyor