Msi infinite x plus & msi infinite 9sc

Reaksiyon skoru
0
Abi öncelikle hayırlı bayramların olsun. Önümde lgs var eğer hayırlısı ise istediğim liseye gidip annem ile babama istediğimi bilgisayarı aldırmayı düşünüyorum ama onlara da fazla yük olmak istemiyorum. Bu sebeple işin ehline yani sana danışmak istedim. Şuanda düşündüğüm 2 model masaüstü bilgisayar var ama aralarında ki fark 3 bin TL'ye değer mi bilemediğim için sana danışıp bir uzman bilgisi almak istedim. Düşündüğüm modellerden biri "Msi infinite x plus" diğeri ise"Msi infinite 9sc". Monitör olarak ise "Msi mag 271cv 27" düşünüyorum ve ayrıca yanında ne mouse ve klavye alacağımı da bilmiyorum. Senden isteğim bana bu konuda yardımcı olman. Tekrardan hayırlı bayramların olsun abi. Seviliyorsun...

Bunları almak yerine daha iyi sistem toplanır.

Sakın bu şekilde almaya kalkma dostum.

Bunları almak yerine daha iyi sistem toplanır.
Ya açık konuşmak gerekirse ben pek şuan ki bilgim ile bir sistem toplayamam. Benim baktığım şeyler rakamlar oldu, bu paraya en iyi bunu buldum ve daha iyisi olur mu diye düşündüm. Ve bu sebeple buraya geldim
Önerdiğiniz bir kurulu masaüstü var mı?

Ya açık konuşmak gerekirse ben pek şuan ki bilgim ile bir sistem toplayamam. Benim baktığım şeyler rakamlar oldu, bu paraya en iyi bunu buldum ve daha iyisi olur mu diye düşündüm. Ve bu sebeple buraya geldim
Önerdiğiniz bir kurulu masaüstü var mı?
İncehesap gibi sitelerden sistemi montaj hizmetiyle birlikte alabilirsiniz.

Önerdiğiniz bir kurulu (sıfır) sistem var mı? Kr
Şuan virüs nedeni ile hizmet vermiyorlar diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki MSİ veya ASUS'ta önerdiğiniz bir hazır sistem var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi öncelikle hayırlı bayramların olsun. Önümde lgs var eğer hayırlısı ise istediğim liseye gidip annem ile babama istediğimi bilgisayarı aldırmayı düşünüyorum ama onlara da fazla yük olmak istemiyorum. Bu sebeple işin ehline yani sana danışmak istedim. Şuanda düşündüğüm 2 model masaüstü bilgisayar var ama aralarında ki fark 3 bin TL'ye değer mi bilemediğim için sana danışıp bir uzman bilgisi almak istedim. Düşündüğüm modellerden biri "MSI infinite x plus" diğeri ise"MSI infinite 9sc". Monitör olarak ise "MSI mag 271cv 27" düşünüyorum ve ayrıca yanında ne mouse ve klavye alacağımı da bilmiyorum. Senden isteğim bana bu konuda yardımcı olman. Tekrardan hayırlı bayramların olsun abi. Seviliyorsun...
Birde bu sistemi önermeme nedeniniz nedir acaba ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,943
Üyeler
188,678
Son üye
saaaslarmanfps
Geri