MSI MAG 244F 24" 200Hz monitör

Merhaba bu monitörü satın aldım ama hiç bir yerde bir incelemesini göremedim bir bilgisi olan var mı acaba iyi midir ?

link https://www.gaming.gen.tr/urun/6959...-premium-rapid-ips-gaming-monitor/?ref=akakce
Hocam ürün yeni çıktı sanırım ondan incelemesini bulamamış olabilirisiniz genelde 200hz lerde problemler oluyordu ama msi ın ürünin de bir problem olacağını sanmıyorum jamesdonkey excalibur gibi ürünlerde sıkıntı vardı hatırladığım kadarıyla

çok teşekkür ederim zaten bildiğim kadarıyla hz i istediğim orana düşürebiliyorum

hocam kullanıyorum gayet beğendim ölü piksel çıkma gibi bir durum da olmadı ama masanız çok sallanıyorsa ekran da fazla sallanıyor bunu belirteyim o konuda biraz eksik onun dışında hiç bir sorunu yok

hocam kullanıyorum gayet beğendim ölü piksel çıkma gibi bir durum da olmadı ama masanız çok sallanıyorsa ekran da fazla sallanıyor bunu belirteyim o konuda biraz eksik onun dışında hiç bir sorunu yok
Hocam bugün sallanma diye şikayet eder yarın kırıldı diye konu açarsınız lütfen önleminizi alın. Bu tarz ayaklar o kadar güvensiz ve saçma sapan ki. Altı düz taban gibi olan ayaklar daha sağlıklı. Özellikle monitörü öne eğik kullanıyorsanız beklemediğiniz anda düşebilir nitekim ben de bu sorununu yaşadım ayak tasarımı aynıydı bunda sağlamdır bir şey diyemem ancak dikkat etmekte fayda var. Bir monitörü böyle çöpe çıkarttım. Hayırlı uğurlu olsun ayrıca

Çok teşekkür ederim hocam masam sallanmıyor ama kendim test için masayı sallayınca titrediğini farkettiğim için yazdım

Geri