V Visa 80+ Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 87 Reaksiyon skoru 18 Çarşamba, 22:03 #1 Merhabalar monitor almıştım msi mag 244f, bu gün kurdum yanında sadece hdmi kablosu ile geldi dp kablosu gelmedi. görüntü ayarlarından baktığımda ise 60 hz olarak gözüküyor maximum ne yapmam lazım?
Merhabalar monitor almıştım msi mag 244f, bu gün kurdum yanında sadece hdmi kablosu ile geldi dp kablosu gelmedi. görüntü ayarlarından baktığımda ise 60 hz olarak gözüküyor maximum ne yapmam lazım?
QuantumSyndicate 80+ Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 253 Reaksiyon skoru 53 Çarşamba, 22:09 #2 HDMI kablosu 60hz üstünü desteklemiyor gibi saçma sapan bir şeydir muhtemelen. Kabloyu değiştirip deneyin
HDMI kablosu 60hz üstünü desteklemiyor gibi saçma sapan bir şeydir muhtemelen. Kabloyu değiştirip deneyin
V Visa 80+ Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 87 Reaksiyon skoru 18 Çarşamba, 22:25 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 QuantumSyndicate yazmış: HDMI kablosu 60hz üstünü desteklemiyor gibi saçma sapan bir şeydir muhtemelen. Kabloyu değiştirip deneyin Devamı için tıklayın... Cuma günü bilgisayarcıdan DP kablosu alacağım DP kablosu destekler sanırsam
QuantumSyndicate yazmış: HDMI kablosu 60hz üstünü desteklemiyor gibi saçma sapan bir şeydir muhtemelen. Kabloyu değiştirip deneyin Devamı için tıklayın... Cuma günü bilgisayarcıdan DP kablosu alacağım DP kablosu destekler sanırsam