Neler Yeni

MSI MAG 256F 24.5'' Nasıl Bir Monitör (4.299TL)

Thadox

80+ Bronze
yaklaşık 5 aydır kullanıyorum 1 kere sorun çıkarmadı alırsan ayarlarını atarım onları yaptığın sürece 10/10da monitör kesinlikle
Hocam ben de dün başka bi konuda sizin mesajlarınıza da bakarak satın aldım yarına gelir muhtemelen. Rica etsem dc den monitör ayarlarını bana da atabilir misin? Kabul edersen özelden yazayım.

CanCel

80+ Silver
Hocam ben de dün başka bi konuda sizin mesajlarınıza da bakarak satın aldım yarına gelir muhtemelen. Rica etsem dc den monitör ayarlarını bana da atabilir misin? Kabul edersen özelden yazayım.
yaz sıkıntı yok özelden nickini at

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Emre

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Emre
hocam iptal etme düşüncelerindeyim ölü piksel çıkıncada 5 olmayınca almıyorlarmış
Ben şansımı deneyeceğim ya, o kadar bekledim iptal etsem de iade ücreti kargolama zamanıyla denk gelir diye düşünüyorum. Bu hafta içi kargolasalar en geç pazartesi ulaşmış olur.

CanCel

80+ Silver
Herkesten istegram istiyon kardeşim çek fotoğrafı at buraya çokmu zor fotoğraf çekmek 4-5 ayar var zaten.
aynen kardesim 4 5 ayar var isine gucune bak allah için adamlara yardımcı olmaya calısıyoruz istemeyen atmaz zaten

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Emre

The Semih

80+ Gold
Yok halen verilmedi. Cuma günü de verilmezse iptal edicem siparişi. Siparişi görmek için siteye bile giriş yapamıyorum.
İtopyanın en büyük sorunu kargo kaçıncı gündesiniz şuanda 3 iş gününü geçtiyse 1 gün daha bekleyin. Cumaya kadar verilmezse ozaman iptal edersiniz hafta sonu girerse pazartesiye kalıcak yoksa.

Top Bottom