🔥İndirim MSI MAG 275F 27" 180Hz 0.5 MS Monitör Iyzıco İle 5839TL🔥

Ali Koç

80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,190
Normal fiyatını başlığa yazmanız gerekir. Başlığa yazdığınız fiyattan ben herhangi ek bir indirim olmadan alabilmem lazım. Bahsettiğiniz ekstra şeyleri isteyen kullanıp fiyatı daha da düşürebilir.

Normal fiyatını başlığa yazmanız gerekir. Başlığa yazdığınız fiyattan ben herhangi ek bir indirim olmadan alabilmem lazım. Bahsettiğiniz ekstra şeyleri isteyen kullanıp fiyatı daha da düşürebilir.
haklısın reis aklıma gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normal fiyatı ekledim başlığa

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Beyler yeniyim o yüzden konu açamıyorum ama getir yemekte belirli restoranlarda 350 ye 150 indirim kodu var. Fakat bir türlü kullanmadım genel olarak getir yemek kodlarını kullanamıyorum. Fikri olan var mı veya biri konuyu açarsa iyi olur

27” 1080 ekran mesafesine göre değişir. 70cmden bakan biri için ideal, 50cm altında izleyen biri ise pikselleri sayar.

27de 1080 sıkıntı diyenler çok oluyor benim arkadaş çok uzun süredir kullanıyor hiç öyle bir rahatsızlık verdiğini söylemedi ekstra olarak bende evine gittiğimde net duruyordu AMA ben kullanmadım sadece oyun ekranındayken baktım o kadar ve 2mizinde gözleri bozuk bunların etkisi var mı bilgim yok genelde insanlar "piksel sayarsın" vs diyor o kadar rahatsız etmedi beni

Rahatsızlık vermez alınabilir.

hocam monitör bendede var iyi güzel tüm herşeyi fakat 27 inç ve 1080p gerçekten sıkıntı piksel sayıyorum ekranda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,667
Üyeler
183,875
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri