🔥İndirim MSI MAG 4K 160HZ/1080P 320HZ Çift mod Mini Led IPS Monitör 22.603 TL

Tayfunns

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,139
4k dual modlu modellerden 5 bin TL daha pahalı ama 1152 zone bulunduruyor. HDR1000 sertifikası var. Renk doğruluğu için dE<2 demiş MSI. Oled'e bütçesi yetmeyenler ve 4k tercih etmek isteyenler için mantıklı bir tercih. Yanma derdi de yok. @qwerty12 tam sizlik. 😊

Son düzenleme:
4k dual modlu modellerden 5 bin TL daha pahalı ama 1152 zone bulunduruyor. HDR1000 sertifikası var. Renk doğruluğu için dE<2 demiş MSI. Oled'e bütçesi yetmeyenler ve 4k tercih etmek isteyenler için mantıklı bir tercih. Yanma derdi de yok.
tayfun hocam kasım indirimlerinde 2k 27" 10k civarına sağlam monitörlerden indirime giren olursa beni etikeleyebilirmisiniz? aylardır bekliyorum gözden falan kaçarsa indirimler üzülmek istemiyorum :)

tayfun hocam kasım indirimlerinde 2k 27" 10k civarına sağlam monitörlerden indirime giren olursa beni etikeleyebilirmisiniz? aylardır bekliyorum gözden falan kaçarsa indirimler üzülmek istemiyorum :)
İndirim takip etmiyorum maalesef bana güvenerek hareket etmeyin. Ama indirim bulursanız bana yazın bakarım monitöre.

bende bunun atası samsung neo g7 var
1000 küsür zonelu incelemeler olede yakın falan diyordu inandık:)
yalan
isterse 100000 zone olsun

olede yaklaşamıyor
mini led
ki bendeki ekran + ghosting olmayan va
ips alacaksanız en ucuzunu alın
mini led e kanmayın
mini led şöyle bir şey; çok çirkin bir kadına 5 kilo makyaj sürüp photoshopla sidney svineye benzetmek. makyajı silin hele neler çıkacak.
tecrübeli olarak önerimdir
20 bin++ verebiliyorsanız +10 verin oled alın
marka model fark etmez
amazonda 32 4k gigabyte oled var

48c1 le yan yana kullanıyorum acınacak durumda kalıyor neo g7

yalan

olede yaklaşamıyor
mini led
mini led e kanmayın
mini led şöyle bir şey; çok çirkin bir kadına 5 kilo makyaj sürüp photoshopla sidney svineye benzetmek. makyajı silin hele neler çıkacak.
marka model fark etmez

5 milyon karartma bölgesiyle bu bir degil tabii. :D

Şu modeli Amazon satsa hemen alıcam. Geçen gün aynısını gigaybte olan modeli 17500 aldım. Hdr 400 var bunda 10000 varmış. İnş Amazon en yakın zamanda getiri şu modeli

Hocam 4k çözünürlük için Monitör tavsiye listesi yapabilir misiniz?

yalan

olede yaklaşamıyor
mini led
mini led e kanmayın
marka model fark etmez

samsung 2 monitör aldım 2sini iade ettim biri oleddi :) bana göre monitör üretiminde kötü

Şu modeli Amazon satsa hemen alıcam. Geçen gün aynısını gigaybte olan modeli 17500 aldım. Hdr 400 var bunda 10000 varmış. İnş Amazon en yakın zamanda getiri şu modeli
m27up dimi alacaktım vazgeçtim,bu msi amazonda 15-17k gibi satsa direkt çekerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yani daha yeni 4k 27 aldım zorlanır mıyım
yok 27inc için gayet yeterli fhd geçersen 32 inc daha kötü gözükürdü o yüzden 27inc daha iyi

Geri