🔥İndirim MSI MAG 4K 160HZ/1080P 320HZ Çift mod Mini Led IPS Monitör 22.603 TL

m27up dimi alacaktım vazgeçtim,bu msi amazonda 15-17k gibi satsa direkt çekerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok 27inc için gayet yeterli fhd geçersen 32 inc daha kötü gözükürdü o yüzden 27inc daha iyi
M27UP kullanıyorum memnunum, ışık sızması var buda normal onun dışında hoparlör gayet yeterli renkler de güzel, dual mode bir sıkıntı görmedim

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
m27up dimi alacaktım vazgeçtim,bu msi amazonda 15-17k gibi satsa direkt çekerim

yok 27inc için gayet yeterli fhd geçersen 32 inc daha kötü gözükürdü o yüzden 27inc daha iyi
Aldım ben kargoda gelicek. Baya yeni e sik ods kötü bir monitor değilmiş ama incelemesi yok yeni çıkmış ods

üstüne az daha koyup oled alırdım ben bu fiyatları ips panel için vermezdim.

Son düzenleme:

4k dual modlu modellerden 5 bin TL daha pahalı ama 1152 zone bulunduruyor. HDR1000 sertifikası var. Renk doğruluğu için dE<2 demiş MSI. Oled'e bütçesi yetmeyenler ve 4k tercih etmek isteyenler için mantıklı bir tercih. Yanma derdi de yok. @qwerty12 tam sizlik. 😊
Teşekkürler fakat 4K bana çok gelir. 2K bakıyorum mümkünse 27 inç altı ama zor bekleyeceğim elbet çıkacaktır piyasaya :D

Bu monitör gigabyte M27UP ile arasındaki fiyat farkına değer mi?

4k dual modlu modellerden 5 bin TL daha pahalı ama 1152 zone bulunduruyor. HDR1000 sertifikası var. Renk doğruluğu için dE<2 demiş MSI. Oled'e bütçesi yetmeyenler ve 4k tercih etmek isteyenler için mantıklı bir tercih. Yanma derdi de yok. @qwerty12 tam sizlik. 😊
1152 zone mini led pek bir işe yaramıyor. Hatta düz ipsten kötü yanları var. Blooming gibi. Macbooklardaki kadar zone sayısı anca kurtarıyor, oledle kapışır denilebilir. Buna boşa para harcamayın, düz kaliteli ips al daha iyi.

1152 zone mini led pek bir işe yaramıyor. Hatta düz ipsten kötü yanları var. Blooming gibi. Macbooklardaki kadar zone sayısı anca kurtarıyor, oledle kapışır denilebilir. Buna boşa para harcamayın, düz kaliteli ips al daha iyi.
Monitors unboxed dan Tim öneriyor, herhangi bir sorunla da karşılaşmadım gayet iyi diyor. Bu benim için yeterli bir kaynak. Siz de kendi fikrinizi söylediğiniz icin sağolun. Benim icin Tim gibi profesyonellerin söyledikleri daha önemli. İnceleme verileri de gayet iyi zaten. Oledle kapışmaz ama oled almak istemeyenlere alternatif olur.

Merhaba, bende de Neo g7 var. Acaba bu MSI benimkinden iyi midir, değer mi?
@Tayfunns @lahmacunustası
Neo g7 den geçilmez. Neo g7 de 1196 zone var bir de VA panel sizinkisinin siyahları daha siyahtır ve kontrast daha iyidir. Düz LCD den kurtulmak isteyenler için bu monitör. Sizin alacağınız bundan sonra oled falan olmalı ki tatmin etsin. Yeni nesil 4k oledleri bekleyin. Parlaklığı yüksek olan modeller gelecek.

Geri