Neler Yeni

Çözüldü✓ Msi MAG b550 Gaming Carbon Anakart Jrainbow ve Argb Sorunları

TheMezar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
Merhaba Arkadaşlar ;

Sistem
MSI b550 MAG gaming carbon
32 gb corsair 3600 mhz ram
r7 5800 x işlemci
game power warcry kasa
2 adet 980 pro m2
3070 ekran kartı

Birkaç gün öncesine kadar bir problem yoktu.Sonra birden anakartın üstündeki argb ışıklandırmalar var fanlardaki ışıklandırmalar gitti.Dragon center uygulamasından da açamadım Bios dan da açamadım.Yani ne yaptıysam hiçbir şekilde düzeltemedim.Fanları manuel olarak açabiliyorum yada XPG nin 24 pin argb li kablosuna taktığım zaman sıkıntı olmuyor.Ama ana kartdaki 2 girişde sanki çalışmıyor bozuk gibi . 2 ay oldu bu anakartı alalı .Şimdide bir şey farkettim.Bilgisayar açılması yaklaşık 30 sn sürüyor önceden bu durum 6 sn gibiydi.Power tuşunu basınca CPU-VGA en son BOOT ışınğı bir süre yanıp söndükten sonra bilgisayar açılıyor acaba sorun nedir.Anakar 8+4 pin ben sadece 8 Pin kullanıyorum OC yapmadığım için bundan kaynaklı olabilir mi ? Biosum güncel Şimdiden teşekkür ederim

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Aynı anakartı kullanıyorum. JRAINBOW girişlerini düzeltmek için Dragon Center'dan Mystic Lght eklentisini silip geri yüklemen lazım, ayrıca Dragon Center dışındaki rgb programlarını silmen lazım.

Anakar 8+4 pin ben sadece 8 Pin kullanıyorum OC yapmadığım için bundan kaynaklı olabilir mi ?
Hayır bundan kaynaklı olamaz.

TheMezar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
35 dakika önce bilgisayara format attım sadece yüklediğim uygulama dragon center oldu.Ama sorunum düzelmedi

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
35 dakika önce bilgisayara format attım sadece yüklediğim uygulama dragon center oldu.Ama sorunum düzelmedi
O zaman anakartın üstündeki LED_SW1 switchinin açık olduğuna emin olun.

Top Bottom