Neler Yeni

🔥İndirim MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 6600MHZ 7.599 tl

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
Msi pro b650s wifi ile arasında nasıl bir fark var performansa etkileyecek? Görünüşlerindeki farkları ayırt edebiliyorum tabii ki ama sıcaklık sorun çıkartacak seviyede değilse önemli bir konu değil. 6600mhz de ddr5 platformu için az olduğunu düşünüyorum.
6600 mhz asla az değil bence bu anakartı alan adam kaç mhz kullancak sanki.En fazla 7000 e çıkar 6600 le 7000 arasında da aman aman fark yok.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,030
İsim
Ali
Dosyaya biraz baktım, telefondan bakması zordu da tablolar çok bilgilendirici. Direkt chipset farklarını, hangisinde ne var görebildim. Bunu yaymak insanları bilgilendirmek lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla gel beraber ddr5 dizelim. Full tower kasam var, birkaç ssd ve hdd, 550 lik psu ve fanlar. içini am5 güzel güzel doldurayım da apu olarak çalıştırayım diyorum.

Az daha sipariş veriyordum ufak bir hesap yaptım. 7900x min 32 gb expo güzel bir ram ve anakart direkt alabilecek bütçeyi ayarlayınca almaya karar verdim. Şimdi ürün gelir test etmek lazım sıkıntısı var mı yok mu, test için de parçaların tam olması lazım. Sağlam iş yapalım sonrasında ah vah etmemek lazım.
Basit bir hesapla bu anakart Kingston 16GB tek 6000mhz Cl36 ram ve 7500F ortalama 16.000 liraya geliyor. Komple sistemi satmaya karar verdim. Bütün parçaları kendi keyfime göre alacağım. Ekran kartı konusunda kararsızım.

5600G/16/512SSD/GTX1070/650WPSU KASA VS

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ertuğrul Yavuz
Basit bir hesapla bu anakart Kingston 16GB tek 6000mhz Cl36 ram ve 7500F ortalama 16.000 liraya geliyor. Komple sistemi satmaya karar verdim. Bütün parçaları kendi keyfime göre alacağım. Ekran kartı konusunda kararsızım.

5600G/16/512SSD/GTX1070/650WPSU KASA VS
Geçmiş olsun yoldaş, yolun açık olsun. Sistem satmada Allah yardımcın olsun, keyfine göre parça almada daha da çok yardımcın olsun. Girdik bir yola ama , hadi hayırlısı...

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
6600 mhz asla az değil bence bu anakartı alan adam kaç mhz kullancak sanki.En fazla 7000 e çıkar 6600 le 7000 arasında da aman aman fark yok.
BİOS güncellemesi 7600Mhz görüyor zaten.

Msi pro b650s wifi ile arasında nasıl bir fark var performansa etkileyecek? Görünüşlerindeki farkları ayırt edebiliyorum tabii ki ama sıcaklık sorun çıkartacak seviyede değilse önemli bir konu değil. 6600mhz de ddr5 platformu için az olduğunu düşünüyorum.
7600Mhz görüyordu en son yeni BİOS'la ya da geleceklerle 8000+ görür o konuda merak etme anakart taş gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ertuğrul Yavuz
Yolun sonu uçurum ama müzik nasıl güzel yoldaş 🤣
Yolumuz yol değil de , manzarasını seviyoruz boğğlum hesabı. iyi iyi... Hangi parçaları alıyoruz ilk olarak? Ne yapıyoruz bakalım? Beraber hareket ederiz belki. İrtibat halinde mi olsak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ertuğrul Yavuz
BİOS güncellemesi 7600Mhz görüyor zaten.

7600Mhz görüyordu en son yeni BİOS'la ya da geleceklerle 8000+ görür o konuda merak etme anakart taş gibi.
Anakart ilik gibi belli orası zaten. Kırk yıllık Romalıyım böyle sütun görmedim! BİOS güncellemeleriyle frekansı da yükseltebiliyor, sistemi stabil hale getirebiliyorlarsa fevkalade. Yıllarca götürür Allah'ın izniyle.

Anakart nasıl arkadaşlar değer mi sizce
İndirim bitti, hatta zam bile yedi denebilir. Tekrardan 7 buçuk seviyelerine hatta altına inerse düşünmeye gerek yok. YAPIŞTIRILIR

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ertuğrul Yavuz
Yolun sonu uçurum ama müzik nasıl güzel yoldaş 🤣
üstadım koş msi yetkili satıcısı gördüğüm kadarıyla, https://m.n11.com/urun/msi-mag-b650...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Anakart nasıl arkadaşlar değer mi sizce
Hocam yeni konu açtım burada da paylaştım, 7237 TL'YE düştü, varsa ihtiyacın acıma. Ben 7600 de düşünmüştüm şimdi direkt çektim.

Son düzenleme:
Top Bottom