hocam ben olsam msi b550 yi alırdım hem wifi varArkadaşlar acil yardım lazım siz olsanız hangisini tercih edersiniz? veya hangisi daha iyidir bana msi gibi geldi ama sizin de fikirlerinizi almak istedim
neden hocamben olsam tuf alırım.
reis b760 yalnız ama wifi benim için çok öne çıkan bi özellik değil açıkçası ethernet kablosu kullanmayı tercih ediyorumhocam ben olsam msi b550 yi alırdım hem wifi var
özellliklerinden tamamen bağımsız söylüyorum asus markası beni daha çok cezbediyor msi'a bir tık sorunum çeşit çeşit asus ve msi marka ürün kullandım ve sanki bir tıkta olsa asus daha çok özeniyor yaptığı işe.neden hocam
hocam şu siteye bakın ama puanlara bakmayın özelliklere bakın vrm olarak msi daha iyi overclock konusunda msi daha iyi ondan sonra bios hafıza boyutu daha fazla ben olsam msi alırdım ama yinede siz bilirsinizArkadaşlar acil yardım lazım siz olsanız hangisini tercih edersiniz? veya hangisi daha iyidir bana msi gibi geldi ama sizin de fikirlerinizi almak istedim
Teşekkürler hocam yardımınız için banada msi daha iyiymiş gibi geliyordu sizin yorumunuzla emin oldum bu arada tr deki fiyatlar accayip fazlaymış anlamsız bir şekildehocam şu siteye bakın ama puanlara bakmayın özelliklere bakın vrm olarak msi daha iyi overclock konusunda msi daha iyi ondan sonra bios hafıza boyutu daha fazla ben olsam msi alırdım ama yinede siz bilirsiniz
malesef hocam bu da türkiyenin acı bir gerçeğiTeşekkürler hocam yardımınız için banada msi daha iyiymiş gibi geliyordu sizin yorumunuzla emin oldum bu arada tr deki fiyatlar accayip fazlaymış anlamsız bir