🔥İndirim MSI MAG CH120 I Oyuncu Koltuğu %18 İndirim🔥

2 senelik oyuncu koltuğu kullanıcısı olarak :
1. Asla yerli marka önermiyorum. Malzeme ve işçilik berbattan öte.
2. Suni deri yazın yarım saatten sonra size doğal yollarla duş aldırıyor. Terletmeyen kumaş çok daha mantıklı.
3. Alt mekanizması bu modeldeki gibi olan modelleri önermem. Çalışma sisteminden kaynaklı çok çabuk ses yapıyor ve boşluk yapıyor. Bunun dışında yeni koltuklarda kullanılan bir mekanizma var. O çok daha mantıklı duruyor.
Bonus: Ben kişisel olarak bu Msi modelindeki gibi destek kulakları büyük olan modellerde rahat edemedim. Azıcık yamuk oturmak istesem oturamıyorum. Bir de omuzları bir tık geniş bir insan olduğum için sırt desteği tam dik konuma gelince o hizzadaki kulakcıklar iki omuzumu birbirine itiyor.
peki şimdi alacak olsan ne alırdın

Çok güzel be

Hocam pek indirimli sayılmaz 1 aydır takip ediyorum hep bu fiyatlarda geziyor
Bugüne bakın indirimli tüm siteleri tarayın 2 bin lira uyguna veriyor, an'a gelin geçmişte takılı kalmayın yarında artınca 1 ay önce bu fiyattaydı dersiniz.

CH120 Modelini uzun zamandır kullanıyorum, ürünle ilgili
Eksileri;
- Deri olması( Özellikle bu aylarda uzun süre oturmalarda terleme yapıyor)
- Ürünü aldıktan 1 ay sonra gıcırdama sesleri başladı wd40 ile ben sorunu çözdüm suanlik en ufak bir sorun yok ancak bazılarında sorun devam ediyormuş

Karşılaştığım tek sorunlar bunlar onun haricinde gerçekten çok rahat ve konforlu almayı düşünen arkadaşlar için tavsiye ederim. Ayrıca MSI bir ara bu modeller için Steam kodu hediye ediyordu(Ben aldım 350TL) alacak arkadaşlar kontrol etsin. (Şunu da belirteyim tek kullandığım oyuncu koltuğu bu model, belki fiyatta daha performans verenler vardır bilgim yok)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,769
Üyeler
185,165
Son üye
Bl00dyAttil4
Geri