🔥İndirim Exvega Andromeda 2024 Oyuncu Koltuğu 7996₺

2020 ya da 2021 yılında aldım bu koltuğu. O zaman bel yastığı titreşimli masaj özellikli diye almıştım tabii gençlik hevesiyle. O dönem 80 kg civarındaydım şu an 107 kg civarındayım. Yaklaşık 5 yıllık kullanımda bir kere alt mekanizmam bozuldu geriye gitme kısmındaki pimler yamuldu. Tamir edemiyoruz dediler 1-2 ay civarında yaslandığımda geriye doğru yatıyordum :D
Parça olarak 1.300 civarı olması lazım sanırım aldım yenisini taktım şu an güncel olarak kullanıyorum. Bel ve kafa yastığının lastikleri yıllardan kaynaklı esnedikçe esnedi şu an koltuğa geçirmeden kullanıyorum. İdare ediyor mu ediyor, en azından ben o dönem bin küsur TL'ye almıştım halen memnunum. Sadece ilk zamanlar sertliği vardı şu an şükür öyle bir şey yok. Bir kaç yerde fab koltuğu da oturdum ama bu bana daha iyi geldi sanki. Zio bu fiyatlardaysa onu öneririm.
Evet müşteri hizmetlerinin kötü olduğunu duymuştum. O zaman xdrive ve hawktan devam edeyim ben.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
BİRADERDE ZİO VAR VALLA KAÇ SENEDIR KULLANIYOR HALA TAŞ GİBİ

Boy kilo kaç? Kaç saat oturuyorsunuz günde?
Ben zayıf ve kısayım 1.60 boy 60 kilo yayladaymisim gibi takılıyom 🤣 işten sonra en az 3 saat hafta sonları 8-9 daha fazlada oluyor

Peşin fiyatına. 3 taksit 15li plus aldım. Bu gün gelir muhtemelen. Denedikten sonra yorum yaparım

Ergopixel'e de bakmanızı tavsiye ederim. İndirimde 7000'e falan alınabiliyor.
Tavsiyen için sağ ol ama bu markalar pek bilindik değil fazla incelemesi yok şuan en popüler xdrive, hawk ve exvega. Hatta direkt hawk ve xdrive yarışır tepede.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sizce xdrive 15 li mi hawk fam v4 mü
Xdrive 15li yi hawk fabdan daha çok öneren gördüm ama bu koltuklar biraz zayıf ve kısa kişiler için bence. Süngerleri çok kalın değilmiş.

Ben zayıf ve kısayım 1.60 boy 60 kilo yayladaymisim gibi takılıyom 🤣 işten sonra en az 3 saat hafta sonları 8-9 daha fazlada oluyor
Ben 1.83, 88 kiloyum bilgisayar başında 10-14 saat vakit geçirdiğim oluyor. Bel fıtığımda var. Bu koltuğun satıcıları çok kötü bir yola girmişler o yüzden güvenemiyorum.

Tavsiyen için sağ ol ama bu markalar pek bilindik değil fazla incelemesi yok şuan en popüler xdrive, hawk ve exvega. Hatta direkt hawk ve xdrive yarışır tepede.

Xdrive 15li yi hawk fabdan daha çok öneren gördüm ama bu koltuklar biraz zayıf ve kısa kişiler için bence. Süngerleri çok kalın değilmiş.

Ben 1.83, 88 kiloyum bilgisayar başında 10-14 saat vakit geçirdiğim oluyor. Bel fıtığımda var. Bu koltuğun satıcıları çok kötü bir yola girmişler o yüzden güvenemiyorum.
siz hangisini alacaksınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,700
Üyeler
184,670
Son üye
aeglos
Geri