fenerlimühendis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,058
Exvega Andromeda 2024 Premium Kumaş Masajlı Profesyonel Oyuncu Koltuğu
Son 6 ayın en ucuz fiyatı.
Son 6 ayın en ucuz fiyatı.
Son düzenleme:
Bu paraya düzgün kumaş koltuk pek yok. Future daha iyidir ama aradaki farka değmez bence.Ya arkadaş şu koltuk iyi gibi de 5 yıldız verene 300 lira para veriyorlarmış o yüzden gram güvenemiyorum. Bu mu hawk future mı xdrive anka mı hangisi daha fp?
Konudaki model fab serisinden daha iyi olması gerek. Teknik detaylara hakim değilim ama Fan giriş seviyesi
Yani iyi olan tarafı ne bunu anlayamıyorum. Erzurumda deneme fırsatım da yok.Bu paraya düzgün kumaş koltuk pek yok. Future daha iyidir ama aradaki farka değmez bence.
Boy kilo kaç? Kaç saat oturuyorsunuz günde?1 senedir kullaniyorum memnunum
2020 ya da 2021 yılında aldım bu koltuğu. O zaman bel yastığı titreşimli masaj özellikli diye almıştım tabii gençlik hevesiyle. O dönem 80 kg civarındaydım şu an 107 kg civarındayım. Yaklaşık 5 yıllık kullanımda bir kere alt mekanizmam bozuldu geriye gitme kısmındaki pimler yamuldu. Tamir edemiyoruz dediler 1-2 ay civarında yaslandığımda geriye doğru yatıyordumYa arkadaş şu koltuk iyi gibi de 5 yıldız verene 300 lira para veriyorlarmış o yüzden gram güvenemiyorum. Bu mu hawk future mı xdrive anka mı hangisi daha fp?
Üründe taksit var zaten?Ürünü peşin fiyatına sattıkları için ucuz , en azından 3 taksit yapılır ya 0 ne.
hepsini denedim ve andromeda daha kaliteli hissettiriyor. Daha tok saglam gibi geliyor.Ya arkadaş şu koltuk iyi gibi de 5 yıldız verene 300 lira para veriyorlarmış o yüzden gram güvenemiyorum. Bu mu hawk future mı xdrive anka mı hangisi daha fp?