🔥İndirim Exvega Andromeda 2024 Oyuncu Koltuğu 7996₺

Ya arkadaş şu koltuk iyi gibi de 5 yıldız verene 300 lira para veriyorlarmış o yüzden gram güvenemiyorum. Bu mu hawk future mı xdrive anka mı hangisi daha fp?

Ya arkadaş şu koltuk iyi gibi de 5 yıldız verene 300 lira para veriyorlarmış o yüzden gram güvenemiyorum. Bu mu hawk future mı xdrive anka mı hangisi daha fp?
Bu paraya düzgün kumaş koltuk pek yok. Future daha iyidir ama aradaki farka değmez bence.

1 senedir kullaniyorum memnunum

2020 ya da 2021 yılında aldım bu koltuğu. O zaman bel yastığı titreşimli masaj özellikli diye almıştım tabii gençlik hevesiyle. O dönem 80 kg civarındaydım şu an 107 kg civarındayım. Yaklaşık 5 yıllık kullanımda bir kere alt mekanizmam bozuldu geriye gitme kısmındaki pimler yamuldu. Tamir edemiyoruz dediler 1-2 ay civarında yaslandığımda geriye doğru yatıyordum :D
Parça olarak 1.300 civarı olması lazım sanırım aldım yenisini taktım şu an güncel olarak kullanıyorum. Bel ve kafa yastığının lastikleri yıllardan kaynaklı esnedikçe esnedi şu an koltuğa geçirmeden kullanıyorum. İdare ediyor mu ediyor, en azından ben o dönem bin küsur TL'ye almıştım halen memnunum. Sadece ilk zamanlar sertliği vardı şu an şükür öyle bir şey yok. Bir kaç yerde fab koltuğu da oturdum ama bu bana daha iyi geldi sanki. Zio bu fiyatlardaysa onu öneririm.

Ürünü peşin fiyatına sattıkları için ucuz , en azından 3 taksit yapılır ya 0 ne.

hepsini denedim ve andromeda daha kaliteli hissettiriyor. Daha tok saglam gibi geliyor.
3 senedir kullanıyorum tavsiye ederim.
edit: 8k normal fiyatı olmalı bence, son yıllarda 3-5 yayıncıya sponsor oldular diye kurumsalız iyi firmayız gibi takılmaya çalışıyorlar. sadece indirimde diye alacak varsa bunu da degerlendirsin.

Son düzenleme:
Geri