❌İndirim Bitti! Msi mag coreliquid 360r v2 1849tl

TinerciAlper

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,007
vay bee 1300 e aldıydım zamanında, ta nerele gelmiş

Almanızı tavsiye etmem kronik sorunlu model

Ben bi kere 2649 dünde 2049tlye aldim 2 ay icerisinde gördüğüm en dip fiyat
valla 360 destekleyen kasam yok ama 240 lık sıvı soğutma bundan daha pahalı hangisini alsam acaba (asus tuf lc240)

Sorunun çözüldüğüne emin misiniz? Pompanın radyatörde olmasından kaynaklanıyordu diye hatırlıyorum, alanların belki %80'i gürültü-performans kaybı sorunu yaşıyordu kısa süre sonra. LGA1700 adaptörü eklendiği için v2 yazıyor olmasın?

Sene sonu amazon'dan bin liraya almıştım v1 olanı, hatta para iadesi ve steam kodu ile yanlış hatırlamıyorsam 700'e geliyordu ama herkesin 6-7 ay sonra sıkıntı yaşadığını görünce iade etmiştim.

edit: Pompa hala radyatörün üzerinde, bende almayı düşündüm ama gerek yok, 6-7 ay sıkıntı çıkarır bu, henüz yeni çıktığı için şikjayet yoktur.

Galiba bende 2049tlye almış olucam iade edemem bunuda memnun musunuz
memnunum hocam ama birdaha alacak olsam artic marka alırım.
Post automatically merged:

bende v1 vardı bozulunca garantiye gönderdim aynı gün değişim onayı gelid v2 gönderdiler banada.

memnunum hocam ama birdaha alacak olsam artic marka alırım.

bende v1 vardı bozulunca garantiye gönderdim aynı gün değişim onayı gelid v2 gönderdiler banada.
Para olsa bende nzxt kraken x73 alırdım ama bu bütçeye bu vardı

Ve 200tl icin ugrasmicam artik sıkıldım 3 sıvı soğutma olucak ve ilkini bugün iadeye göndericem

valla 360 destekleyen kasam yok ama 240 lık sıvı soğutma bundan daha pahalı hangisini alsam acaba (asus tuf lc240)
Kasaniz desteklemiyorsa tabii ki 360ligini almayin sizin yerinizde olsam nzxt x53 alirdim rgb olani 1749tl ile indirimdeydi en son onun icinde konu açmıştım

Para olsa bende nzxt kraken x73 alırdım ama bu bütçeye bu vardı

Ve 200tl icin ugrasmicam artik sıkıldım 3 sıvı soğutma olucak ve ilkini bugün iadeye göndericem

Kasaniz desteklemiyorsa tabii ki 360ligini almayin sizin yerinizde olsam nzxt x53 alirdim rgb olani 1749tl ile indirimdeydi en son onun icinde konu açmıştım
rgb si çok az gibi onunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,782
Üyeler
190,974
Son üye
Vantablack1
Geri