🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı Soğutucusu 2699 tl +40$ steam kodu

Görülebiliyor işte, çoğu yorum amzn.eu şeklinde oluyor bu linki gönderilmesi gerek çünkü bu uzantılı link her yerden her tarayıcıdan şifresiz açılıyor, Sanırım ama sanırım yorum yayınlanıp yine 3-4 gün bekleyince link otomatik amzn.eu'ya geçiyor çünkü test etmek için ben 3 ay önce aldığım bir ürüne yorum yazdım 6 günde yayınlandı şimdi ise paylaştığımda amzn.eu bağlantısı çıkıyor. O yüzden bekliyorum zaten.

Yoksa benimde yorumum yayınlandı ama ödül talebi göndermedim. Çünkü ben daha önce bu tür etkinliklere katılmıştım. Süreci baya iyi biliyorum
valla 30una kadar gelmez ise iade ederim uğraşamıcam yani

arkadaşlar ödül dolar olarak mı yoksa oyun olarak mı geliyor kesin bilgi var mı

Amazondan aldım her iki promosyonu da bekliyorum. Biri 8 diğeri 4 gün oldu yollayalı kod bekliyorum.

Amazondan uzerinden alıp steam kodu gelen var mı?
Beklemedeyiz hala, Klasik ''Talebiniz inceleniyor''...
Amazondan aldım her iki promosyonu da bekliyorum. Biri 8 diğeri 4 gün oldu yollayalı kod bekliyorum.
1763653012136.webp

5'inde yapmıştım geldi bana iki adet 10 dolarlık kod. 20 dolar geliyor Shout out'tan. Bir de Empower'dan herhalde 10 veya 20 dolar gelecek. Onu 17'sinde yaptım ama o hala bekliyor.

1763653093355.webp

Benim yorum linkimin uzantısı hala amazon.com.tr o yüzden daha göndermedim siz nasil yaptınız?

@StrangerIX yirmi, yirmi toplam kırk dolar gelmesi gerekiyor yanlış yollandı size sanırım? Sitelerinde de aynı şekilde belirtilmişti, burada ve diğer forumlarda da aynı şekilde yorum var 40 dolar hakkında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@pikarai Ben arayıp sordum, yorumum yayınlanmadı dedim işlem yaparız 2 güne bir şey olmazsa bir daha ulaşın dediler 2 3 gün sonra mail geldi yayınlandığına dair. Sadece promosyon üzerine yorum yaptığınızı belirtmeyin yeter. Amazon kurallarına göre promosyonlar üzerine yorumlar yayımlanmaz.

Bende A13 240 aldım. Bu kod mevzusunun son tarihi nedir bilen var mı?

@StrangerIX yirmi, yirmi toplam kırk dolar gelmesi gerekiyor yanlış yollandı size sanırım? Sitelerinde de aynı şekilde belirtilmişti, burada ve diğer forumlarda da aynı şekilde yorum var 40 dolar hakkında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@pikarai Ben arayıp sordum, yorumum yayınlanmadı dedim işlem yaparız 2 güne bir şey olmazsa bir daha ulaşın dediler 2 3 gün sonra mail geldi yayınlandığına dair. Sadece promosyon üzerine yorum yaptığınızı belirtmeyin yeter. Amazon kurallarına göre promosyonlar üzerine yorumlar yayımlanmaz.
Benim yorumum yayınlandı aslında ama linkine tıklayınca giriş yapmadan yorumu göstermiyor. Msi'ın sitesinde de sanırım linke tıklandığında direkt görünmesi gerektiği yazıyordu o yüzden kafam karıştı.

Benim yorumum yayınlandı aslında ama linkine tıklayınca giriş yapmadan yorumu göstermiyor. Msi'ın sitesinde de sanırım linke tıklandığında direkt görünmesi gerektiği yazıyordu o yüzden kafam karıştı.

Normalde öyle ancak amazon'da o düzelmiyor. Linki gönder, sonra linke tıkla açılan sayfayı linkin tamamı ve yorumun tamamı şeklinde görünecek şekilde kaydet ve gönder. Çünkü düzelmiyor ben neredeyse yayınlandıktan sonra 1 hafta bekledim düzelmedi öyle gönderdim. En az 3 kez de Müşteri Hizmetleri ile görüştüm olay çözülmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,903
Üyeler
185,970
Son üye
Right
Geri