Sabaha kadar tartısırız cok iyi bir sıvı soğutma falan değil. MSI' ın alanı değil burasıMSI kalitesi tartışılmaz.
MSI k360 v2 modelini kullandım. Abdullah abi Kasım indirimlerinde paylaşmıştı. 3.500e almıştım. İşlemci boşta 28 derece tam yük 52yi geçmiyordu.Sabaha kadar tartısırız cok iyi bir sıvı soğutma falan değil. MSI' ın alanı değil burası
K serisi ile bu bir mi? Ki ondan da iyisi var zatenMSI k360 v2 modelini kullandım. Abdullah abi Kasım indirimlerinde paylaşmıştı. 3.500e almıştım. İşlemci boşta 28 derece tam yük 52yi geçmiyordu.
Marka olarak değerlendirdin marka olarak söyledim hocam. Tamam k serisi elbette daha performanslı. Ama bu direk markayı kötülemez bence.K serisi ile bu bir mi? Ki ondan da iyisi var zaten
Sıvı da o kadar iyi değiller kasmaya gerek yok.Marka olarak değerlendirdin marka olarak söyledim hocam. Tamam k serisi elbette daha performanslı. Ama bu direk markayı kötülemez bence.
Eski sistemimden bir kare
Alıntıyı görüntüle
Tamam iyi değillerSıvı da o kadar iyi değiller kasmaya gerek yok.
Sağolun iyi günler.Tamam iyi değiller
Evet v1 versiyonunda oluyordu. V2 de düzelttiler sorunuBiraz araştırdım tortulanma olup tıkanıklık oluyormuş bu yüzden msi bu ürünü geri toplamış. Daha sonra düzeltip mi piyasaya çıkardı ? Bilgi sahibi olan arkadaşlar fiyatına göre alınıp alınmayacağı konusunda bizi aydınlatsın.
buradaki sıvı soğutucunun markası nedir.Marka olarak değerlendirdin marka olarak söyledim hocam. Tamam k serisi elbette daha performanslı. Ama bu direk markayı kötülemez bence.
Eski sistemimden bir kare
Alıntıyı görüntüle
MSI mpg coreliquid k360 v2buradaki sıvı soğutucunun markası nedir.