- Reaksiyon skoru
- 9,781
- Bütçe
- 2000
anakart msı b450m a pro max
işlemci 5600g
işlemci 5600g
kusura bakmayın, işlemci yazdım onun için soğutucu.şimdi düşünüyorum da ne soğutucusu işlemci heralde yazmak zor olmamalı be aga
sıvı veya kule tipi hangisi daha iyiysesıvı soğutmamı kule tip soğutucu mu
önemli değil bro ama konuya 2. kez baktıktan sonra jeton düştü :dkusura bakmayın, işlemci yazdım onun için soğutucu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sıvı veya kule tipi hangisi daha iyiyse
hocam 2k max verebileceğim 1 lira bile üstüne çıkamam.![]()
MSI Mag Coreliquid 240R Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag Coreliquid 240R Sıvı Soğutma fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag Coreliquid 240R Sıvı Soğutma özelliklerini incele, 13.505,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
5600g ye hava soğutma yeterli, sıvı soğutma alıp fazla masrafa girmeyin bence.Bütçe olarak sıkıntınız yoksa alabilirsiniz tabi size kalmış.anakart msı b450m a pro max
işlemci 5600g
istersen takip listene ekle indirim takip et bazen incehesapta gaming gecesinde bu veya güzel soğutucular oluyor.hocam 2k max verebileceğim 1 lira bile üstüne çıkamam.
ilerde 3060 takmayı düşünüyorum anakart değiştirmeyi düşünüyordum ama gerek olup olmadığını sordum değiştirmeme gerek yokmuş anakart parasına alamayı düşünüyorum.5600g ye hava soğutma yeterli, sıvı soğutma alıp fazla masrafa girmeyin bence.Bütçe olarak sıkıntınız yoksa alabilirsiniz tabi size kalmış.
280mm uymuyor kasaya sanırım kasa sınırı 240mmMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dediğim soğutucu indirimde yapıştır bro uyanıksan
uyması gerek şimdi ölçtüm tam uyuyor aynın 101m var bendede280mm uymuyor kasaya sanırım kasa sınırı 240mm![]()