okanaltunbas
80+ Bronze
Dahası
Fiyat 1 haftadır bu seviyede. Daha önce kullananlar yorum yapabilir. Bana biraz küçük gibi geldi.
Aynısını kullanıyorum kücük değil bence ortaFiyat 1 haftadır bu seviyede. Daha önce kullananlar yorum yapabilir. Bana biraz küçük gibi geldi.
Adam okuz bile koymus yawAlıntıyı görüntüle
Küçük sayılmaz. İçine bayağı bir şey sığıyor. Bi Lian Li kasalar kadar değil ama.
sıvı soğutucu desteği var mı acabaAlıntıyı görüntüle
Küçük sayılmaz. İçine bayağı bir şey sığıyor. Bi Lian Li kasalar kadar değil ama.
Konudan bağımsız 24 ve 16 pin kablonuz Lian li mi ?Alıntıyı görüntüle
üst ve öne 240mm var küçük profilli 360mm ler de öne hdd kızaklarını çıkarınca sığıyorsıvı soğutucu desteği var mı acaba
Mag forge 100r kullanıyom güzel küçük değil kasaFiyat 1 haftadır bu seviyede. Daha önce kullananlar yorum yapabilir. Bana biraz küçük gibi geldi.
hocam alttaki düz ledi ve öküzü nerden aldınız bayıldımAlıntıyı görüntüle
hayelimdeki sistemAlıntıyı görüntüle
hocam alttaki düz ledi ve öküzü nerden aldınız bayıldım
Konudan bağımsız 24 ve 16 pin kablonuz Lian li mi ?
sıvı soğutucu desteği var mı acaba
360mm soğutucu şuan güncel işlemcilerin hangisine gerekir acaba 5700x almayı düşünüyorum 2 slotlu olan yeter herhaldeDüz ledi modifiyemalzemecisi diye bir siteden aldım. Boğayı da Antalya’da bir deniz kenarında sanatkardan aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet. Ekran kartı ve anakart kablosu Lian Li.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Resmi sitesinde yazıyor ama sanırım üste 240 ve 280, öne 280 ve 360 sığar bence.