Neler Yeni

MSI MAG FORGE 120A Kasası FAN Hakkında Fikir istiyorum.

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Taha Taşkan
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim kasaya sahibim. Kasayı aldığımda üsttede 2 fanla totalde 3 ön 2 üst 1 egzoz olmak üzere totalde 6 fanla geldi. Bende sıvı soğutma taktığım için üstteki 2 fanı çıkarmak zorunda kaldım 2 fan boşta kaldı. Sorum şu arkadaşlar elimde kalan 2 fanı power üstünde yani alta taksam nasıl olur 2 fanda altta dursa ve iyi olur derseniz bu hava akışı nasıl olmalı alta koyulanda içerimi almalı havayı dışarıyamı atmalı. Mesh olduğundan öndeki 3 fan içeri alıyor üstten dışarı atıyor yani 1 giriş 2 tahliye var şuan. Alttanda hava içerimi girmeli dışarı atmalı?

Ysuflix

80+ Gold
alta koyunca da içeri alması lazım havayı. ekran kartına doğru üflemeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,356
İsim
Yuzarsef
kasanın altını yere koyuyorsan dışarı vermeli eğer altı açık yerde ise içeri vermeli.

cornlov

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim kasaya sahibim. Kasayı aldığımda üsttede 2 fanla totalde 3 ön 2 üst 1 egzoz olmak üzere totalde 6 fanla geldi. Bende sıvı soğutma taktığım için üstteki 2 fanı çıkarmak zorunda kaldım 2 fan boşta kaldı. Sorum şu arkadaşlar elimde kalan 2 fanı power üstünde yani alta taksam nasıl olur 2 fanda altta dursa ve iyi olur derseniz bu hava akışı nasıl olmalı alta koyulanda içerimi almalı havayı dışarıyamı atmalı. Mesh olduğundan öndeki 3 fan içeri alıyor üstten dışarı atıyor yani 1 giriş 2 tahliye var şuan. Alttanda hava içerimi girmeli dışarı atmalı?
O kasada üst fan yoktu normalde. Toplam 4 fanla geliyodu. Nereden almıştın

cornlov

80+ Bronze
Kasanın adı "

MSI MAG FORGE 120A AIRFLOW"​

Olabilir mi?

cornlov

80+ Bronze
Anladım.
Alta takılan fanlar ekran kartına negatif etki oluşturabilir. Ama denemeden bilemezsin.
Aşağıdan yukarı üflemesi lazım.
Yani aşağıdaki havayı kasa içine alması lazım.

Ysuflix

80+ Gold
Top Bottom