ridvan k
80+ Bronze
Tomahawkin ses yongasi daha iyi , ramdede 6600 yazsada şuan 7800u ikiside çalıştırıyor ikisi arasında büyük farklar yok. Carbon wifi ikisine göre besleme.olarak daha iyi 1.carbon 2.tomahawk 3.gaming
Anladım hocam teşekkürler.Zaten yt tarafında tomahawk serisini inceleyen kanallar vardı.Baya iyi olduğunu sıcaklık performansınında iyi olduğunu gördüm.Ama GAMİNG PLUS modelinin yt tr incelemesi yoktu,bende bu yüzden foruma sordum.Dediğiniz gibi fiyat konusunda neden daha ucuz da dedim kendi kendime
Konudan bağimsz olarak ben bu modeli aldım tavsiyeniz bu konuda ne olurArkadaşlar öncelikle herkese iyi günler dilerim.Ben sistem toplamaktayım,bu yüzden 2 anakart arasında kaldım.Sizce hangisini almak mantıklı? anakartlar arasında farklar nelerdir?bunun cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 9.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 10.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI AMD X670 Soket AM5 DDR5 6400MHz(OC) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI AMD X670 Soket AM5 DDR5 6400MHz(OC) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com